Menu

U6

Årgang 2016 er det der hedder U6 og er en af de yngste årgange.
På dette hold er målet at have det sjovt, mens vi håber at give børnene en god første oplevelse med bolden, så der dannes ”bro” op til de næste hold, og et godt fodboldliv bliver skudt i gang.

Der vil være et stort fokus på bevægelse og leg med bold, så børnene kan få en fornemmelse af, hvad fodbold er, samtidig med at de har det sjovt og får lov at bevæge sig. 

Træningen er bygget op efter samme format hver gang, så børnene oplever genkendelighed, mens øvelserne kan variere, da vi forsøger at tilpasse dem til børnenes niveau.

For at give børnene den helt unikke følelse af sammenhold, som fodbold giver, afslutter vi altid træningen med sang og kampråb.

Facebook-gruppe

På Facebook-gruppen "Støvring Fodbold årgang 2016" vil der løbende komme praktiske informationer om træning og evt. kampe, hvorfor vi gerne ser, at alle forældre tilmelder sig gruppen.

Tøj

Fodboldstøvler er ikke en nødvendighed på dette hold, kondisko er fint. Ellers påklædning efter vejret.

Kampe

Der kan tilmeldes hold til DBU-turnering. Antal tilmeldte hold afhænger af hvor mange børn, der har lyst til at spille, og af trænerkapaciteten.

Trænergruppen

Trænergruppen består af forældre, der har tilbudt at hjælpe med at træne. Hvis der ikke er nogen forældre, der har lyst til at træne holdet, er der ikke noget hold. Derfor: Hvis du har lyst til at være en del af trænergruppen, så henvend dig til de nuværende trænere eller sportschef Rasmus Gissel. Du behøver ikke selv kunne spille fodbold for at være med, du skal bare have lyst til at være med til at give børnene en god oplevelse.

Træningstider og kontingent

  • Træningstid: Onsdag kl. 17.00-17.45.
  • Der er ikke noget maksimum antal deltagere på holdet.
  • Barnet må gerne komme og prøve at træne med 1-2 gange, før man tilmelder det på klubbens hjemmeside. Det gælder også, selv om sæsonen er gået i gang.
  • Sæsonen løber fra ugen efter påske til sidste uge inden efterårsferien med sommerpause i skolernes sommerferie.
  • Kontingentsatsen pr. halvsæson er 380 kr.

Holdets stab

Træner
profil
Kristina Thomassen
Træner
profil
Christian Sigsgaard
Træner
profil
Kamilla Guldbæk
Træner
profil
Carsten Møller Jensen
Træner
ingen pic
Mie Kristensen
Træner
ingen pic
Michael Knudsen
Træner
ingen pic
Jane Aaquist Toft
Træner
ingen pic
Kristian Diego Beck Pedersen