Menu

U4 og U5 - små fødder leger

”Små fødder leger” er klubbens hold for de allermindste. På dette hold er målet at have det sjovt, mens vi håber at give børnene en god første oplevelse med bolden, så der dannes ”bro” op til de næste hold.

Der vil være et stort fokus på bevægelse og leg med bold, så børnene kan få en fornemmelse af, hvad fodbold er, samtidig med at de har det sjovt og får lov at bevæge sig. 

Træningen er bygget op efter samme format hver gang, så børnene oplever genkendelighed, mens øvelserne kan variere, da vi forsøger at tilpasse dem til børnenes niveau.

For at give børnene den helt unikke følelse af sammenhold, som fodbold giver, afslutter vi altid træningen med sang og kampråb.

Facebook-gruppe

På Facebook-gruppen ”SIF Små Fødder Leger (årgang 2019 & 2020) | Facebook” vil der løbende komme praktiske informationer om træning og evt. kampe, hvorfor vi gerne ser, at alle forældre tilmelder sig gruppen.

Tøj

Fodboldstøvler er ikke en nødvendighed på dette hold, kondisko er fint. Ellers påklædning efter vejret.

Trænergruppen

Trænergruppen består af forældre, der har tilbudt at hjælpe med at træne. Hvis der ikke er nogen forældre, der har lyst til at træne holdet, er der ikke noget hold. Derfor: Hvis du har lyst til at være en del af trænergruppen, så henvend dig til de nuværende trænere.
Du behøver ikke selv kunne spille fodbold for at være med, du skal bare have lyst til at være med til at give børnene en god oplevelse.

 

 

Holdets stab

Træner
profil
Camilla Jensen
Træner
ingen pic
Martin Bonderup Østergaard
Træner
ingen pic
Christina Brink Ardal
Luk