Menu

U8 (Årgang 2016)

 

Det primære mål på holdet er at have det sjovt, mens vi håber at give børnene en god første oplevelse med bolden, så der dannes ”bro” op til de næste hold.

Der vil være et stort fokus på bevægelse og leg med bold, så børnene kan få en fornemmelse af, hvad fodbold er, samtidig med at de har det sjovt og får lov at bevæge sig. 

Træningen er bygget op efter samme format hver gang, så børnene oplever genkendelighed, mens øvelserne kan variere, da vi forsøger at tilpasse dem til børnenes niveau.

For at give børnene den helt unikke følelse af sammenhold, som fodbold giver, afslutter vi altid træningen med kampråb.

Facebook-gruppe

På Facebook-gruppen ”Støvring Fodbold Årgang 2016” vil der løbende komme praktiske informationer om træning og evt. kampe, hvorfor vi gerne ser, at alle forældre tilmelder sig gruppen.

Tøj

Fodboldstøvler og benskinner er ikke en nødvendighed for at starte på dette hold, men kan være en god idé, da vi træner på græs, der kan være glat ved regn. Ellers påklædning efter vejret.

Kampe

Der kan tilmeldes hold til DBU-turnering, hvilket er dækket af kontingentet. Antal tilmeldte hold afhænger af hvor mange børn, der har lyst til at spille, og af trænerkapaciteten. Derudover vil der være mulighed for at tilmelde sit barn til enkeltstævner mod egenbetaling. Sådanne stævner annonceres på Facebook-gruppen.

Trænergruppen

Trænergruppen består af forældre, der har tilbudt at hjælpe med at træne. Hvis der ikke er nogen forældre, der har lyst til at træne holdet, er der ikke noget hold. Derfor: Hvis du har lyst til at være en del af trænergruppen, så henvend dig til de nuværende trænere.  Du behøver ikke selv kunne spille fodbold for at være træner, du skal bare have lyst til at være med til at give børnene en god oplevelse.

 

Holdets stab

Årgangsansvarlig
profil
Kristina Thomassen
Holdleder
ingen pic
Anne Uth Christensen
Træner
profil
Christian Sigsgaard
Træner
profil
Carsten Møller Jensen
Træner
profil
Michael Knudsen
Træner
ingen pic
Rasmus Torp
Træner
profil
Kristian Diego Beck Pedersen
Træner
ingen pic
Claus Sommer Christensen
Træner
profil
Thomas Posborg Münster
Træner
profil
Simon Søe Bisgaard
Luk