Menu

U7 (Årgang 2017)

 Årgang 2017

U7-holdet er et af klubbens hold for de små fodboldspillere. Det primære fokus på holdet er at have det sjovt, mens vi forsøger at ”lege fodbolden ind” gennem forskellige øvelser.

På holdet får børnene også mulighed for at prøve kræfter med kamp, som vi derfor også kommer til at øve som en fast del af træningen.

Træningerne er bygget op efter samme format hver gang, så børnene oplever genkendelighed, mens øvelserne kan variere, da vi forsøger at tilpasse dem til børnenes ”fodbolderfaring”.

For at give børnene den helt unikke følelse af sammenhold, som fodbold giver, afslutter vi altid træningerne med sang og kampråb.

Facebook-gruppe

På Facebook-gruppen ”SIF Fodbold Årgang 2017 piger” vil der løbende komme praktiske informationer om træning og evt. kampe, hvorfor vi gerne ser, at alle forældre tilmelder sig gruppen.

 

Tøj

Fodboldstøvler og benskinner er ikke en nødvendighed for at starte på dette hold, men kan være en god idé, da vi træner på græs (hvorfor der ved regn kan være glat). Ellers påklædning efter vejret.

 

Kampe

Der kan tilmeldes hold til DBU-turnering, hvilket er dækket af kontingentet. Antal tilmeldte hold afhænger af hvor mange børn, der har lyst til at spille, og af trænerkapaciteten. Derudover vil der være mulighed for at tilmelde sit barn til enkeltstævner mod egenbetaling. Sådanne stævner annonceres gennem Facebook-gruppen.

 

Trænergruppen

Trænergruppen består af frivillige forældre, der har tilbudt sin hjælp med at træne. Hvis du selv har lyst til at være en del af trænergruppen, så henvend dig til de nuværende trænere.  Du behøver ikke selv kunne spille fodbold for at være med, du skal bare have lyst til at være med til at give børnene en god oplevelse.

 

 

 

Holdets stab

Årgangsansvarlig
profil
Martin Karlsen
Holdleder
ingen pic
Stine Liv Mikkelsen
Træner
profil
Michael Holz
Træner
profil
Helle Kjærgaard Larsen
Træner
ingen pic
Chris Strøm Conradsen
Træner
profil
Lotte Angermair Elfrom

KampprogramU7 Piger (17) 3:3/3.stævne - Lørdag/Forår 2024 • Pulje 227

Juni 2024

Skørping IF Frem (1)
Spillet
Ude
Suldrup Stadion

Støvring IF (2)

Skørping IF Frem (2)
Spillet
Ude
Suldrup Stadion

Støvring IF (1)

Støvring IF (1)
Spillet
Hjemme
Suldrup Stadion

Terndrup IF

Støvring IF (2)
Spillet
Hjemme
Suldrup Stadion

Sønderup/Suldrup IK Frem

Nibe BK (1)
Spillet
Ude
Suldrup Stadion

Støvring IF (2)

Nibe BK (2)
Spillet
Ude
Suldrup Stadion

Støvring IF (1)
Luk