Menu

U10 (Årgang 2014)Drenge Årgang 2014

Kom og vær med, fodbold skal være sjovt og for alle. Alle, der har lyst til at være med, er velkommen. De første 2 gange kan man prøve det, derefter melder I jeres dreng ind i klubben på SIF’s hjemmeside.

Trænerne er et team, der er meget engagerede i at lave en god træning med en blanding af øvelser, ”tarzanbaner” og kamp. Til træning bliver de delt op ved stationer, så de kommer i mindre grupper for at stå mindst mulig i kø og få flest mulige boldberøringer. Trænerne går meget op i at alle børn skal lære at være trygge ved hinanden, så de får et fodboldsammenhold på tværs af klasser og skoler.

Her er fokus på breddesport, dvs. alle børn er lige meget værd. Alle børn har lige ret til spilletid og kamp. 

Vi er mange drenge, så vi har en koordinator, der forsøger at informere forældrene og stå for alt det praktiske. Lige nu foregår det via en Facebook-side SIF Fodbold årgang 2014 drenge.

Der er en DBU-turnering, der er betalt gennem kontingentet. Trænerne sætter holdene, så alle kommer med. Husk derfor at melde dit barn fra, hvis ikke det står til rådighed via facebook.

Der vil være mulighed for at melde dit barn til stævner. Det er her, der vindes medaljer og tit er meget sjovt udenfor banen også. Her vil der oftest være et deltagergebyr I skal betale.

 

 

Holdets stab

Årgangsansvarlig
profil
Brian Østergaard Tolstrup
Holdleder
profil
Christina Arve Mikkelsen
Holdleder
profil
Trine Kjeldsen Holz
Træner
profil
Morten Brun Larsen
Træner
profil
Morten Astrup Andersen
Træner
profil
Shafiq Ahmadi
Træner
profil
Michael Holz
Træner
profil
Carsten Sønderby Jeppesen
Træner
profil
Nicklas Sørensen
Træner
profil
Christian Michael Pedersen
Træner
ingen pic
Christian Bøgsted
Træner
ingen pic
Morten Amtrup Jørgensen
Luk