Menu

U13 (Årgang 2011)


Årgang 2011 drenge

Vi er ét stort hold med mange drenge, der elsker at spille fodbold. Der er højt humør til træningen, og vores fokus er, at det skal være sjovt at lære. Der er plads til alle – om du har spillet fodbold i flere år eller vil prøve det for første gang.

Så hvis du har lyst til at spille fodbold, er du altid velkommen til at prøve at træne med holdet.

 

Træningen

Hver træning starter i en fælles rundkreds og med fælles opvarmning. Herefter er træningen delt op i 3-4 stationer, hvor vi øver noget forskelligt. Typisk har vi enten fokus på småspil, afslutninger, pasninger, 1:1 eller finter, og der er altid garanti for en masse boldberøringer. Alle spillere kommer igennem alle stationer, og så afslutter vi altid med den mest efterspurgte øvelse: kamp!

Vi har fokus på, at der er plads til alle til træningen, og at alle er gode kammerater. Dette gør vi ved, at drengene træner og spiller kamp på kryds og tværs. For at sikre, at alle spillere får en masse boldberøringer og bliver udfordret på rette niveau, arbejder vi med fleksibel niveauopdeling, hvor vi på skift blander drengene. Og vi gør meget for at skabe et godt sammenhold på tværs af skoler og klasser, for gode holdkammerater er noget af det bedste, man kan have.

Kamp

Til kampe forsøger vi altid at stille et hold, som vil matche vores modstander, så vi kan få nogle spændende kampe. Vi forsøger at sikre, at vores spillere får lov til at prøve kræfter med rette niveau, og vi kan få givet vores nye spillere en god opstart. Holdene er ikke faste, og de fleste spillere får kampe på flere niveauer, for man må gerne prøve, at det nogle gange er lidt sværere og nogle gange er lidt nemmere. Det vigtigste er, at det er sjovt at spille kamp. Og selv om det er dejligt at råbe ”hvem var det, der vandt i dag?” efter en kamp, så spiller vi lige nu mest for at lære.

Ud over DBU-kampene deltager vi også i stævner, hvor der er deltagerbetaling, og man melder sig til fra gang til gang. Her er der tit medaljer på spil, og drengene får god tid til at hygge.

Lidt praktisk:

Vi har en facebookside for forældre, hvor du kan finde en masse informationer om holdet og fremtidige kampe. Søg på SIF Fodbold årgang 2011 drenge og anmod om medlemsskab.

Alle omkring holdet er frivillige, så hvis du har tid til at hjælpe med enten træningen eller sociale arrangementer, må du endelig sige til. Ellers vil du som forælder også få tildelt små opgaver som kørsel, tøjvask og dommertjans.

 

 

 

 

Holdets stab

Årgangsansvarlig
profil
Thomas Vetter
Træner
profil
Rene Nørgaard
Træner
profil
Michael Andersen
Træner
profil
Bjørn Christiansen
Træner
ingen pic
Henrik Hansen
Træner
profil
Lasse Skovbjerg

KampprogramU13 Drenge Liga 3 (2011) 8:8 - efterår 2023 ombryd • Pulje 722

September 2023

Støvring IF
3 - 2
Hjemme
Støvring Stadion

Nørresundby FB

VUGH
1 - 5
Ude
Vester Hassing Stadion

Støvring IF
Oktober 2023

RKG
1 - 1
Ude
Bixen Arena (Klarup Stadion)

Støvring IF

Støvring IF
1 - 2
Hjemme
Støvring Kunstgræsbane

AaB

St. Restrup IF
2 - 3
livescore
Ude
Frejlev Stadion

Støvring IF

KampprogramU13 Drenge Liga 4 (2011) 8:8 - efterår 2023 ombryd • Pulje 733

September 2023

Støvring IF
1 - 2
livescore
Hjemme
Støvring Stadion

LKB/Gistrup

Svenstrup-Godthåb IF
2 - 3
Ude
Svenstrup Stadion

Støvring IF

Støvring IF
1 - 1
Hjemme
Støvring Stadion

BMK
Oktober 2023

Nibe B
4 - 0
livescore
Ude
Nibe Stadion

Støvring IF

Støvring IF
0 - 1
livescore
Hjemme
Støvring Kunstgræsbane

Aars IK
Luk