Menu

U9 (Årgang 2015)

Vi er ca. 20 søde fodboldpiger fra begge skoler i byen, og fra flere forskellige klasser. Der er plads til flere og der er plads til alle.

Så uanset om du har spillet siden du var 5, eller lige er startet til fodbold, kan du være med. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære at spille fodbold, du synes det er sjovt at træne, og du kan høre efter, hvad trænerne siger (det meste af tiden ).

Vores øvelser er primært baseret på DBU´s principper og træningsprogrammer, da vi mener det er gennem leg og samvær, at man bliver en god fodboldspiller. Vi tilpasser øvelsernes sværhedsgrad, så alle har plads og mulighed for at lære og blive bedre – uanset niveau.

Trænerne til holdet er forældre og frivillige. Vi har vidt forskellige baggrund og erfaring med fodbold, og byder ind med alt fra fodbolderfaring, træningsøvelser, yoga, humor, råstyrke og nærvær. Fremfor alt har vi det sjovt med at træne pigerne.

Vi er tilmeldt DBU´s pigeturneringer, hvor vi spiller kampe i weekenden. Der stiller vi op med 2 hold, og mange forældre kommer også og hygger imens. De skal stå for kiks, juice og bedsteforældre. Vi vinder, vi taber og vi øver taktik. Vi øver også at høre efter dommere og trænere – ikke forældre. Efter kampe går vi i bad – 3. halvlej og fis/ballade i omklædningsrummet er vigtigt - uanset alder.

De første 2 gange kan man prøve det af – derefter melder din mor og far dig ind her: Støvring IF Fodbold (http://www.siffodbold.dk/om-klubben/ind-og-udmeldelse/)

 

Holdets stab

Årgangsansvarlig
profil
Mathilde Franck Jensen
Holdleder
profil
Bodil Gudmann
Træner
profil
Johanne Simonsen
Træner
profil
Morten Linnet Rusholt
Træner
ingen pic
Lasse Hosbond Haahr Bloch
Træner
ingen pic
Søren Kjærgaard Nielsen
Luk