Menu

U6 (Årgang 2018)

U6 – Årgang 2018 Piger


U6-holdet er et af klubbens hold for de allermindste fodboldspillere. Det primære fokus på U6-holdet er at have det sjovt, mens vi forsøger at ”lege fodbolden ind” gennem forskellige øvelser.
På U6-holdet får børnene også mulighed for at prøve kræfter med kamp for første gang, som vi derfor også kommer til at øve som en fast del af træningen.
Træningerne er bygget op efter samme format hver gang, så børnene oplever genkendelighed, mens øvelserne kan variere, da vi forsøger at tilpasse dem til børnenes ”fodbolderfaring”.
For at give børnene den helt unikke følelse af sammenhold, som fodbold giver, afslutter vi altid træningerne med sang og kampråb.
Facebook-gruppe
På Facebook-gruppen ”SIF Fodbold Årgang 2018 Piger” vil der løbende komme praktiske informationer om træning og evt. kampe, hvorfor vi gerne ser, at alle forældre tilmelder sig gruppen.
Tøj
Fodboldstøvler og benskinner er ikke en nødvendighed for at starte på dette hold, men kan være en god idé, da vi træner på græs (hvorfor der ved regn kan være glat) og da det gør ondt at blive sparket på skinnebenet. Ellers påklædning efter vejret.
Kampe
Der er tilmeldt hold til DBU-turnering, hvilket er dækket af kontingentet. Antal tilmeldte hold afhænger af hvor mange børn, der har lyst til at spille. Derudover vil der være mulighed for at tilmelde sit barn til enkeltstævner mod egenbetaling. Sådanne stævner annonceres gennem Facebook-gruppen.
Trænergruppen
Trænergruppen består af Michael Rasmussen, Lene Holst og Ruth Andersen
Frivillighed
Frivillighed er en nødvendighed og en forudsætning for et sundt foreningsliv. På U6-holdet forventes børn/forældre også at deltage i klubbens frivillighedsarrangementer, og opgaver i forbindelse med stævne-deltagelse.
Træningstider og kontingent
Træningstid:
Udendørs mandag kl. 17.00-18.00 ved klubhuset bag ved bane 1.
Barnet må gerne komme og prøve at træne med 1-2 gange, før man tilmelder det på klubbens hjemmeside https://www.siffodbold.dk/om-klubben/ind-og-udmeldelse/. Det gælder også, selv om sæsonen er gået i gang.
Udendørssæsonen løber fra ugen efter påske til sidste uge inden efterårsferien med sommerpause i skolernes sommerferie.
Kontingentsatsen finder du her https://www.siffodbold.dk/om-klubben/kontingentsatser/


Indendørs er kr. 250,-

Holdets stab

Træner
profil
Lene Holst
Træner
ingen pic
Patricia Nørgaard
Træner
ingen pic
Dennis Hansen
Holdleder
profil
Ruth Andersen
Årgangsansvarlig
profil
Michael Rasmussen
Træner
profil
Lasse Hwang Christensen
Luk