Menu

U8

Indendørs træning i Arena Himmerland i lige uger kl. 16.20 – 17.10

Udendørs træning på kunststofbanen i ulige uger kl. 17.00-18.00

Standerhejsning lørdag den 2. april kl. 10

Herefter udendørs træning hver mandag kl. 17.00 – 18.00

Piger Årgang 2015

Kom og vær med, fodbold skal være sjovt og for alle. Alle, der har lyst til at være med, er velkommen. De første 2 gange kan man prøve det, derefter melder i jeres pige ind i klubben på SIF’s hjemmeside  Støvring IF Fodbold (http://www.siffodbold.dk/om-klubben/ind-og-udmeldelse/)

Trænerne er et team, der er meget engagerede i at lave en god træning med en blanding af øvelser, leg og kamp. Til træning bliver de delt op ved stationer, så de kommer i mindre grupper for at stå mindst mulig i kø og få flest mulige boldberøringer. Trænerne går meget op i at alle børn skal lære at være trygge ved hinanden, så de får et fodboldsammenhold på tværs af klasser og skoler.

Her er fokus på breddesport, dvs. alle børn er lige meget værd. Alle børn har lige ret til spilletid og kamp.  Information til forældre foregår via vores facebookside SIF Fodbold årgang 2015 og 2016 Piger

Der er en DBU-turnering, der er betalt gennem kontingentet.

Der vil være mulighed for at melde dit barn til stævner. Det er her, der vindes medaljer og tit er meget sjovt udenfor banen også. Her vil der oftest være et deltagergebyr, i skal betale, hvis I tilmelder jeres barn hertil (ca. 65-70 kr. pr barn).

Holdets stab

Træner
profil
Mathilde Franck Jensen
Træner
profil
Johanne Simonsen
Træner
profil
Bodil Gudmann
Træner
profil
Morten Linnet Rusholt
Træner
ingen pic
Lasse Hosbond Haahr Bloch