Ind- og udmeldelse

Kontingentet, der fremgår nederst på siden her, er hvad der betales halvårligt for udendørs. Ved deltagelse i indendørs er der endvidere et indendørskontingent, som fremgår af oversigten.

Ved indmeldelse vælg din årgang/afdeling nederst på siden.

Du skal vælge et brugernavn og en adgangskode. Efterfølgende har du mulighed for at logge på MitDBU og rette dine oplysninger fx. email-adresse.

Der opkræves betaling for kontingent med det samme. Ved betalingen kan der enten bruges Dankort, VISA-kort og Mastercard. Såfremt du ikke har mulighed for dette, bedes du skrive en mail medlemsregistreringen@siffodbold.dk for indmeldelse.

Betaling/kontingent

Fremover når du skal betale kontingent, modtager du en mail 8 dage før kontingentbetalingen med information om, at kontingentet automatisk trækkes på det betalingskort, der er anvendt ved indmeldelse. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til medlemsregistreringen@siffodbold.dk.

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk kontingentordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Støvring IF Fodbold eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af ClearHaus og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via denne kontingentordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Udmeldelse

Ved udmeldelse venligst udfyld formularen her eller send en mail til: medlemsregistreringen@siffodbold.dk

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på medlemsregistreringen@siffodbold.dk, hvis du har spørgsmål.

Piger

Drenge