Kontingentsatser

Kontingentsatserne finder du under siden: Indmeldelse

Kontingentet skal være betalt for at man er berettiget til at deltage i træning og kamp!

Kontingentet, der fremgår under indmeldelse, er halvårligt for udendørs, ved deltagelse i indendørs er der endvidere et indendørskontingent.

Kontingentopkrævning udsendes per email til den email-adresse medlemmet har registreret på mitDBU. Så hjælpe os venligst med at holde email-adressen opdateret.

Ved manglende indbetaling af kontingent eller hvis email med betalingslink er mistet, kan indbetaling foretages på klubbens konto i Jutlander Bank på 9805 675 1257749 - HUSK at angive medlemsnummer! - således medlemskabet sikres og dermed rettigheden til deltagelse i træning og kamp bevares.

Inde-kontingent 425,- kr.

• Spillere i årgange der ønsker indendørstræning, samme setup som tidligere, tilbydes alle hold op til U13 (hvis haltiderne tillader også ældre årgange)
  • Holdene kan tilmeldes indendørs/futsal-turneringer efter ønske og betales af klubben.

Afdelinger, der ikke træner inde og dermed ikke betaler kontingent, men som ønsker at tilmeldes med hold i DBUs indendørs-turneringer, skal selv betale holdgebyret.

Ved spørgsmål kontakt da kontingent@siffodbold.dk

Opdateret den 15/9-2016