Menu

U7

Udendørs starter med standerhejsning lørdag den 1. april kl. 10 (Træning efterfulgt af pølser og saftevand).

Herefter træning hver mandag kl. 17-18.

SIF Fodbold årgang 2016 piger

Kom og vær med, fodbold skal være sjovt og for alle. Alle, der har lyst til at være med, er velkommen. De første 2 gange kan man prøve det, derefter melder i jeres pige ind i klubben på SIF’s hjemmeside  Støvring IF Fodbold (http://www.siffodbold.dk/om-klubben/ind-og-udmeldelse/)

Trænerne er et team, der er meget engagerede i at lave en god træning med en blanding af øvelser, leg og kamp. Til træning bliver de delt op ved stationer, så de kommer i mindre grupper for at stå mindst mulig i kø og få flest mulige boldberøringer. Trænerne går meget op i at alle børn skal lære at være trygge ved hinanden, så de får et fodboldsammenhold på tværs af klasser og skoler.

Her er fokus på breddesport, dvs. alle børn er lige meget værd. Alle børn har lige ret til spilletid og kamp.  Information til forældre foregår via vores facebookside SIF Fodbold årgang 2016 Piger.

Der er en DBU-turnering, der er betalt gennem kontingentet.

Der vil være mulighed for at melde dit barn til stævner. Det er her, der vindes medaljer og tit er meget sjovt udenfor banen også. Her vil der oftest være et deltagergebyr, i skal betale, hvis I tilmelder jeres barn hertil (ca. 65-70 kr. pr barn).

Holdets stab

Træner
profil
Ruth Andersen
Træner
profil
Lene Holst
Træner
profil
Morten Blume Laursen
Luk