Menu

U6

U6 piger– Årgang 2017

U6-holdet er et af klubbens hold for de små fodboldspillere. Det primære fokus på U6-holdet er at have det sjovt, mens vi forsøger at ”lege fodbolden ind” gennem forskellige øvelser.

På U6-holdet får børnene også mulighed for at prøve kræfter med kamp, som vi derfor også kommer til at øve som en fast del af træningen.

Træningerne er bygget op efter samme format hver gang, så børnene oplever genkendelighed, mens øvelserne kan variere, da vi forsøger at tilpasse dem til børnenes ”fodbolderfaring”.

For at give børnene den helt unikke følelse af sammenhold, som fodbold giver, afslutter vi altid træningerne med sang og kampråb.

Facebook-gruppe

På Facebook-gruppen ”SIF Fodbold Årgang 2017 piger” vil der løbende komme praktiske informationer om træning og evt. kampe, hvorfor vi gerne ser, at alle forældre tilmelder sig gruppen.

 

Tøj

Fodboldstøvler og benskinner er ikke en nødvendighed for at starte på dette hold, men kan være en god idé, da vi træner på græs (hvorfor der ved regn kan være glat). Ellers påklædning efter vejret.

 

Kampe

Der kan tilmeldes hold til DBU-turnering, hvilket er dækket af kontingentet. Antal tilmeldte hold afhænger af hvor mange børn, der har lyst til at spille, og af trænerkapaciteten. Derudover vil der være mulighed for at tilmelde sit barn til enkeltstævner mod egenbetaling. Sådanne stævner annonceres gennem Facebook-gruppen.

 

Trænergruppen

Trænergruppen består af frivillige forældre, der har tilbudt sin hjælp med at træne. Hvis du selv har lyst til at være en del af trænergruppen, så henvend dig til de nuværende trænere eller foreningsansvarlig Rasmus Gissel. Du behøver ikke selv kunne spille fodbold for at være med, du skal bare have lyst til at være med til at give børnene en god oplevelse.

 

Frivillighed

Frivillighed er en nødvendighed og en forudsætning for et sundt foreningsliv. På U6-holdet forventes børn/forældre også at deltage i klubbens frivillighedsarrangementer, og opgaver i forbindelse med stævne-deltagelse. For U6 kan frivillighedsopgaverne bl.a. være:

  • Hjælpe til som dommer eller tidtager i forbindelse med afvikling af stævner
  • Hjælpe til SIFs Løvfalds Cup (første weekend i september)
  • Salg af julekalendere (i november)

Træningstider og kontingent

Træningstid:

  • Udendørs efterår 2022: Mandag kl. 17.00-17.45.
  • Der er ikke noget maksimum antal deltagere på holdet.
  • Barnet må gerne komme og prøve at træne med 1-2 gange, før man tilmelder det på klubbens hjemmeside. Det gælder også, selv om sæsonen er gået i gang.
  • Udendørssæsonen løber fra ugen efter påske til sidste uge inden efterårsferien med sommerpause i skolernes sommerferie.

 

 

Holdets stab

Træner
profil
Helle Kjærgaard Larsen
Træner
profil
Rikke Mathilde Karlsen
Træner
ingen pic
Stine Liv Mikkelsen
Træner
profil
Michael Rødhus Jensen
Træner
profil
Michael Holz
Træner
ingen pic
Lotte Angermair Elfrom