Menu

U8Drenge Årgang 2014

Kom og vær med, fodbold skal være sjovt og for alle. Alle, der har lyst til at være med, er velkommen. De første 2 gange kan man prøve det, derefter melder i jeres dreng ind i klubben på SIF’s hjemmeside.

Trænerne er et team, der er meget engagerede i at lave en god træning med en blanding af øvelser, ”tarzanbaner” og kamp. Til træning bliver de delt op ved stationer, så de kommer i mindre grupper for at stå mindst mulig i kø og få flest mulige boldberøringer. Trænerne går meget op i at alle børn skal lære at være trygge ved hinanden, så de får et fodboldsammenhold på tværs af klasser og skoler.

Her er fokus på breddesport, dvs. alle børn er lige meget værd. Alle børn har lige ret til spilletid og kamp. Dog skeles der til fremmøde ved træning torsdage kl. 17-18 foran klubhuset.

De er mange drenge, så der er en koordinator, der forsøger at informere forældrene og stå for alt det praktiske, lige nu foregår det via en Facebook side SIF Fodbold årgang 2014 drenge.

Der er en DBU-turnering, der er betalt gennem kontingentet. Trænerne sætter holdene, så alle kommer med, husk derfor at melde dit barn fra, hvis ikke det står til rådighed via facebook.

Der vil være mulighed for at melde dit barn til stævner. Det er her, der vindes medaljer og tit er meget sjovt udenfor banen også. Her vil der oftest være et deltagergebyr, i skal betale, hvis i tilmelder jeres barn hertil (ca 65-70 kr pr barn).

 

Holdets stab

Træner
profil
Christian Michael Pedersen
Træner
profil
Thomas Henriksen
Træner
profil
Jens Foged
Træner
profil
Thomas Vetter
Træner
profil
Stephan Bermann
Træner
ingen pic
Charlotte Lund Kærdrup
Træner
profil
Morten Brun Larsen
Træner
ingen pic
Morten Astrup Andersen
Træner
ingen pic
Carsten Sønderby Jeppesen