Menu

U11

Årgang 2011 drenge

Vi er ét stort hold med 40 drenge, der elsker at spille fodbold. Der er højt humør til træningen, og vores fokus er, at det skal være sjovt at lære. Der er plads til alle – om du har spillet fodbold i flere år eller vil prøve det for første gang.

Så hvis du har lyst til at spille fodbold, er du altid velkommen til at prøve at træne med holdet.

Vi træner kl 17:00-18:30 hver tirsdag (bane 2) og torsdag (bane 3).

Træningen

Hver træning starter i en fælles rundkreds og med fælles opvarmning. Herefter er træningen delt op i 3-4 stationer, hvor vi øver noget forskelligt. Typisk har vi enten fokus på småspil, afslutninger, pasninger, 1:1 eller finter, og der er altid garanti for en masse boldberøringer. Alle spillere kommer igennem alle stationer, og så afslutter vi altid med den mest efterspurgte øvelse: kamp!

Vi har fokus på, at der er plads til alle til træningen, og at alle er gode kammerater. Dette gør vi ved, at drengene træner og spiller kamp på kryds og tværs. For at sikre, at alle spillere får en masse boldberøringer og bliver udfordret på rette niveau, arbejder vi med fleksibel niveauopdeling, hvor vi på skift blander drengene. Og vi gør meget for at skabe et godt sammenhold på tværs af skoler og klasser, for gode holdkammerater er noget af det bedste, man kan have.

Kamp

Til kampe forsøger vi altid at stille et hold, som vil matche vores modstander, så vi kan få nogle spændende kampe. Til turneringskampe i DBU har vi efter sommeren 2021 tilmeldt 1 hold til 8-mands A-rækken, 1 hold til 8-mands B-rækken og 1 hold til 5-mands C-rækken. Dette har vi gjort for at sikre, at vores spillere får lov til at prøve kræfter med rette niveau, og vi kan få givet vores nye spillere en god opstart. Holdene er ikke faste, og de fleste spillere får kampe på flere niveauer, for man må gerne prøve, at det nogle gange er lidt sværere og nogle gange er lidt nemmere. Det vigtigste er, at det er sjovt at spille kamp. Og selv om det er dejligt at råbe ”hvem var det, der vandt i dag?” efter en kamp, så spiller vi lige nu mest for at lære.

Ud over DBU-kampene deltager vi også i stævner, hvor der er deltagerbetaling, og man melder sig til fra gang til gang. Her er der tit medaljer på spil, og drengene får god tid til at hygge.

Lidt praktisk:

Vi har en facebookside for forældre, hvor du kan finde en masse informationer om holdet og fremtidige kampe. Søg på SIF Fodbold årgang 2011 drenge og anmod om medlemsskab.

Alle omkring holdet er frivillige, så hvis du har tid til at hjælpe med enten træningen eller sociale arrangementer, må du endelig sige til. Ellers vil du som forælder også få tildelt små opgaver som kørsel, tøjvask og dommertjans.

 

 

 

 

Holdets stab

Cheftræner
profil
Rikke Jønson
Cheftræner
profil
Lasse Skovbjerg
Holdleder
profil
Suzan Vinther
Træner
profil
Søren Pedersen
Træner
profil
Casper Borup
Træner
profil
Thomas Vetter
Træner
profil
Rene Nørgaard
Træner
ingen pic
Michael Andersen

KampprogramU11 Drenge (11) 5M - Efterår 2021 • Pulje 78

August 2021

Støvring IF
Spillet
Hjemme
Støvring Stadion

Grindsted U. IF
September 2021

Biersted IF
Spillet
Ude
Biersted IF`s Anlæg

Støvring IF

Nibe B
Spillet
Ude
Nibe Stadion

Støvring IF

Grindsted U. IF
Spillet
Ude
Grindsted Hallen

Støvring IF
Oktober 2021

Støvring IF
Spillet
Hjemme
Støvring Stadion

Biersted IF

Støvring IF
Spillet
Hjemme
Støvring Stadion

Nibe B