Menu

U9 piger tævede drengene

image
RG
06. september 2022 kl. 15:03
2 hold fra SIF´s U9 piger var lørdag meldt til B52 stævnet. Men som det desværre har været tilfældet ved flere stævner, havde der ikke været nok tilmeldte pigehold til stævnet.

Årgangsansvarlig for U9-pigerne Christian Pedersen, samler her op på en spændende lørdag for U9-pigerne:

- I alle årgange var der faktisk kun vores 2 hold og et u8 pigehold fra Terndrup/Bælum. Så da vi med kort varsel blev spurgt af stævneledelsen, om vi ville deltage i U8 drenge C-rækken, takkede vi, efter lidt snak i trænergruppen, ja til dette.

- Vi havde egentlig tilmeldt hhv. et A og et C-hold til stævnet, men blandede nu i stedet 2 lige stærke hold. Vi frygtede jo, at det kunne blive umådeligt svært mod drengeholdene, selvom de jo var en årgang under os.
Men pigerne viste os og drengene, hvor seje de er.

- Støvring 1 var i gruppe med 4 drengehold, og startede ud med et 2-0 nederlag mod et stærkt hold fra Nørhalne, men efter en meget lige kamp. Så troen på, at vi kunne spille op med drengene blev bekræftet. Fysisk matchede vi dem. Derefter fulgte 2 flotte sejre og 1 uafgjort, en af sejrene endda på 3-0.

- Støvring 2 spillede første kamp mod U8 pigerne fra Terndrup/Bælum, og det blev en envejskamp, som vi dog kun vandt 2-0. Næste kamp var mod et Gistruphold, der havde set stærke ud i deres første kamp. Vi tog dog en flot 1-0 sejr. Det blev efterfulgt af sejre på 5-0 og 2-1.

- Dermed var Støvring 1 i bronzekampen mod Gistrup, da de to hold blev 2'ere i hver deres pulje. Og igen var pigerne bare seje, de kom foran hurtigt med 1-0 og krigede og fightede sejren hjem resten af kampen. Enkelte af Gistrupspillerne må stadig kunne mærke de tacklinger pigerne satte ind, rene tacklinger naturligvis.
Bronzen var dermed hjemme.

- I finalen spillede Støvring 2 mod det stærke Nørhalne-hold, der heldigt havde slået Støvring 1 i første kamp og dermed tog finalepladsen. Men selvom det var et stærkt hold, så kæmpede pigerne med alt de havde lært og tacklede drengene hårdere end de nogensinde havde oplevet. 0-0 blev det, og kampen måtte i straffesparkskonkurrence.

- 2 gange tidligere har pigerne stået i finaler ved stævner og tabt på straffespark, både i KFUM og Bælum i foråret. Men denne gang ville de det anderledes. Efter de første 3 spark til hvert hold var det stadig lige, så der måtte flere sudden death runder til, inden Nørhalne endelig brændte og vi scorede.

- Flot stævne af alle piger på begge hold. Det var ikke pigerne, der spillede med drengene, det var drengene, der spillede med pigerne:-)

- Pigerne bakkede hinanden fantastisk op til de 2 finalekampe. Sammenholdet er i top og begge hold vandt denne pokal!