Menu

U16-drenge vinder Aalborg City Cup

image Stort tillykke til vores U16-drenge som Lørdag kunne løfte trofæet til Aalborg City Cup
AJ
13. maj 2024 kl. 09:36
Støvring u-16 drenge deltog henover kristihimmelfarts ferien i Aalborg Frejas “Aalborg City Cup”. Holdet var kommet med på på et afbud 2 uger inden turneringsstart, og endte med at gå hele vejen. Grundet den sene tilmelding til turneringen, var der desværre nogle af u-16 drengene som allerede havde lavet planer, blandt andet den normale keeper, så derfor skulle der bruges en markspiller på mål i samtlige kampe. Derudover fik holdet hjælp af et par u-15 spillere, samt et par u-17 spillere nogle af dagene. 
Turneringsreglerne bød på 2 gange 15 minutter pr kamp, hvilket både træner og spillere synes var ekstremt lidt, men vi tog udfordringen op.
Vi spillede to gange torsdag, to kampe fredag, og to kampe lørdag.
Første kamp tirsdag mødte vi FC.Silkeborg, som til daglig spiller liga 2 ligesom Støvring drengene normalt gør. Efter fire minutter, er drengene bagud 3-0, og både spillere, tilskuerer og træner var dybt chokeret. Grundet den korte spilletid, vidste vi godt at det ville blive svært resten af kampen. Dog ender drengen med at vinde kampen 4-3, og får derfor en god start på turneringen.
Anden kamp om torsdagen var mod det norske hold FK.Vigør. Dette endte med en 2-1 sejr, og derfor lå drengene lunt i svinget til at gå videre som 1’er, før sidste gruppekamp om fredagen.
Første kamp fredag var mod svenske Hallby IF, og dette blev en overbevisende 3-0 sejr, og derfor var drengene videre som første plads med 3 ud af 3 sejre. Fredag eftermiddag skulle vi derfor spille kvartfinale mod endnu et svensk hold. Dette endte med en 3-1 sejr, og derfor var drengene klar til semifinale om lørdagen.
Semifinalen blev spillet på bane 1 (opvisningsbanen), og det var en sjov oplevelse for drengene, med mange tilskuere. Modstanden var for tredje kamp i træk et svensk hold, nemlig Lekils FC. Støvring drengene sad tungt på kampen, og havde mulighederne for at afgører kampen i ordinær tid, men for mange misbrugte chancer, resulterede i en straffesparkskonkurrence. Samtlige 5 sparkede fra Støvring holdet scorede, og en enkelt fra Lekils brændte. Derfor betød det finale tid for drengene lørdag eftermiddag.
I finalen mødte vi VSK Aarhus. Igen blev kampen spillet på opvisningen, og mange tilskuere på lægterne. Støvring holdet havde generelt fin styr på kampen, og kom relativt hurtigt foran 1-0. Dette blev også kampens resultat, og Støvring u-16 vandt derfor hele Aalborg City Cup, med 6 ud af 6 sejre. 
Nu venter en spændende afslutning i holdets normale turenering, hvor holdet pt er ubesejret i liga 2.  
Andreas Jølstad Jensen - Støvring u-16 årgangsansvarlig.
Luk