U15-pigerne sikret oprykning til Liga 1

image
RG
09. september 2021 kl. 10:48
Trods uafgjort i sidste kamp mod topholdet LKB, lykkedes det alligevel SIF-pigerne at rykke op, via pladsen som bedste 2´er. En stærk bedrift af afdelingen, der primært består af førsteårsspillere.

En pavestolt og begejstret Cheftræner David Jakobsen samler her op på både kampen og oprykningen:

Torsdag aften i sidste uge var U15 pigerne til vaskeægte topbrag og puljefinale i Gistrup mod de dygtige og hurtigt tænkende modstander piger.

En sejr til Støvring var kravet for at slutte som nummer 1 og dermed direkte oprykning til Liga 1, hvorimod hjemmeholdet kunne nøjes med det ene point for at blive på førstepladsen.

En spændende og som vi vidste på forhånd svær kamp mod hjemmeholdet blev også en realitet, Gistrup er utrolig hurtige på bolden og i duellerne, derfor vidste vi at pigerne skulle være der 100% fra start og steppe op i fysik og tempo.

LKB har desuden et par lynhurtige omstillingspiger de ivrigt benytter som vi undervejs forsøger at få lukket ned for med omrokeringer, som lykkedes til dels.

Gistrup er lidt farlige i starten af kampen, men vi får steppet op og spillet os ind i kampen.

Første halvleg er en spændende og lige affære med gode muligheder til begge hold, men heldigvis bringer vi os foran på 0-1 på et flot flot mål af Emma i det 31 minut, hvor hun erobrer bolden og får sig bragt frem til mulighed for en afslutning godt ude fra og den sender hun flot i mål ind over deres målmand.

Vi presser straks på igen og erobrer bolden og ligger pres på og helt fortjent har Alberte og Laura succes i højre side hvor Alberte spiller Laura og løber genialt inden om, hvor Laura så kan sende bolde ind midt for målet hvor en fremstormende Emma kommer løbende og banker os på 0-2 i det 34 minut og kort efter fløjtes der til pause.

I peptalken mens frugten nydes, bliver der sagt vi skal blive ved med at kæmpe, tackle og gå hårdt i dueller.

Men alligevel starter vi kampen lidt uopmærksomt og “sover lidt” som vi havde ellers aftalt ikke at lade det blive til en sovepude.

Men Gistrup starter som lyn og torden og har skubbet tre frem og de trykker os og er hurtige i omstillingerne hvor vi defensivt desværre ikke er kyniske nok og hurtigt nok på bolden og får den sparket væk, hvilket gør at de kommer hurtigt tilbage i kampen med to mål i det 37 og 43 minut.

Altså helt lige igen som jo er til deres fordel, da de kan nøjes med uafgjort for at nappe duksepladsen.

Vi skulle lige genfinde os selv igen, det lykkedes nogenlunde og resten af anden halvleg bølger det rigtig meget frem og tilbage hvor både vi og de har gode muligheder, deres målmand redder dem et par gange som vores ligeledes gør, tak til Sofie Villadsen for at agere stand-in i målet for Veronica der jo desværre har fået hånden i gips efter sejren mod Randers Q hvor hun blev trådt på hånden.

De sidste 7 minutter satser vi alt, sætter en ekstra spiller frem, Nanna troede jeg havde tabt sutten men frem i angrebet med hende og vi skubber alt op, de trækker alt ned, vi har tre hjørnespark og med lidt held lander den rigtigt og vi kan score, Emma, Laura, Ellen har alle en okay mulighed.

I næsten sidste minut, har vi en kæmpe stor tripple-chance, hvor Nanna, Emma og Laura alle forsøger men til sidst redder deres målmand og heldet et her absolut med LKB Gistrup.

Vi var så tæt på og havde stor ære af kampen og et kæmpe drama slutter altså 2-2 og sender LKB direkte op i LIGA 1B.

I aften var endnu en vild flot hold præstation og flot kæmpet af pigerne mod et hold som sidste år spillede i LIGA 1 og altså er nedrykker og med ene af piger i årgang 07, 06 og en enkelt 08 pige i truppen, som i dag altså kommer tilbage og tager det ene point, som jo desværre var nok for dem.

Kampens spiller var i aften en vild afstemning fordelingsvis hvor 16 uddelte stemmer blev fordelt, og kampens spiller deles af 3 piger med hver 3 stemmer:

Tillykke til: Alberte, Mia & Clara..

Pigerne forlod banen til en kæmpestor klapsalve fra og derfor KÆMPE TAK til det store fremmøde af forældre, søskende, familie, de 4 stk 8M piger og sågar 8M pigers forældre som var til stede, vi var flere tilskuere på Støvring siden end hjemmeholdet var.

Vi slutter på den flotte 2. plads som viser sig alligevel at sende os op i LIGA 1B som den bedste 2´er, hvor pigerne kunne overraskes til træning med denne nyhed onsdag hvor champagne propperne lød og så var der dømt oprykningsfest, samt efterfølgende var der arrangeret fællesspisning i klubhuset for hele årgangen :-) !

Vi har verdens bedste fodboldpige gruppe i de to hold samt forældregruppe, der bakker op hele vejen igennem, fatalistisk at være en del af….

Nu bliver det en spændende sidste halvdel og stor mundfuld for U15 pigerne der kommer på ekstrem svære opgaver hver eneste kamp :-)