Menu

U15-pigerne igen på sejrskurs

image
RG
26. august 2021 kl. 13:48
Onsdag aften stod den på genrejsning, efter fredagens skuffende 0-3 nederlag på hjemmebane til pigernes onde ånd fra Jetsmark.
U15-pigernes træner David Jakobsen, samler her op på de to opgør, der har budt på masser af positive momenter set med SIF-briller:
- Vi kunne have vundet i fredags, men Jetsmark scorer på de 3 de har og vi er langt fra effektive, og har hele 7 chancer, hvor de 4 bør give mål, deriblandt et brændt straffe. Øv.
Og nu videre til det som det egentlig handler om, så var SIF U15 Liga 2 pigerne onsdag aften på uvandt territorie, så det var de spændte på sammen med deres trænere, for modstanderen hed Randers Q, en ny stor satsning af en fusion af mange klubber inden for pigefodbold i det Østjyske hvor kampen i aften blev afviklet på Romalt Boulevard lige uden for Randers.
SIF-pigerne leverede en suveræn kamp og vandt den fortjent og sikkert 1-4 og ligger dermed igen nummer 1 i Liga 2 og skal i næste uge på udebane spille puljefinalen mod LKB Gistrup om at slutte som nummer 1 i Liga 2 og ende som oprykker! En kamp som alle glæder sig til :-)
- Aftenens kamp var som sagt en spændende kamp og med to afbud en skade og sygdom, samt med 3 piger det mødte op med 3 dages sygdom i kroppen, så var det en uvis faktor frem mod kampen.
Randers Q starter aggressivt, men det viser sig de kun har en pige at køre omstilling på, som SIF pigerne får luret og lukket ned i fællesskab.
- Støvring pigerne er meget farlige i omstillingerne og vi burde også føre før det sker i det 11 minut og 31 minut. Vi går derfor fortjent til pause 0-2.
- Anden halvleg er Randers Q agressive og der går lige ca. 8 min inden vi er klar igen, men de 8 minutter har vores målmand heldigvis styr på alt det der bliver farligt. Vi kommer igen på 0-3 og igen på en og flot dyb stikning hvor modstanderen prøver at stå højt og kopiere Støvring pigernes forsvarsspil, for vi har haft fuldstændig styr på dem og trukket utallige off-sides.
Men det har de ikke og vi kan på samme måde lukke kampen til 0-4, men brænder en friløber. De reducerer kort efter til 1-3 og igen med et par efterfølgende nervøse minutter. Men vi lukker heldigvis kampen fortjent til 1-4, i det sidste minut og skal kun køre bolden rundt i de sidste 2 tillægs minutter, så det var en dejlig følelse.
- Kort opsummeret vil jeg sige at vores forsvar præsterede kanon, vores målmand havde styr på alt, angriberne sled og arbejde og gjorde hinanden gode og midtbanen arbejdede og sled med kanterne, så det er svært at være utilfreds med noget, det var en kæmpe holdpræstation og vi skal nu spille Liga 2 række finale på torsdag d. 2 september kl. 18.30 ude mod Gistrup om oprykning til Liga 1. Virkelig stærkt gået af pigerne, der for størstedelens vedkommende er 1. års piger, der ofte spiller mod ældre modstandere. Det er virkelig stærkt.