En super flot nyslået plæne på opvisningsbanen på Støvring Stadion stod flot klar i det utrolig lækre formiddags vejr med bagende sol.

Cheftræner David Jakobsen samler her op på lørdagens U14-pige kamp.
Gode billeder af Støvring pigerne i deres flotte nye spillertøj taget af fotograf Hanne Andersen

Holdet bestod denne gang af:
Veronica, Lærke, Trolle, Ellen, Annika, Frederikke, Sarah, Anne, Silke, Liva, Julia, Emma J, Alberte

Helt så klar som vejret, var vores piger desværre ikke, vi havde ellers i taktik lokalet forsøgt at opildne pigerne til kampen og fysiske dueller mod et forventet godt Skørping hold, som jo helst skulle sendes hjem med nederlag.

Men vi starter uroligt tamt og er helt væk i de første 20 min af kampen og det er også her at Skørping slår til og bringer sig foran både 1 og 0-2.
Skørping er hele tiden farlige på deres omstillinger og har nogle lynhurtige spillere som hele tiden volder Støvring defensiven problemer gennem hele kampen.
Mod slutningen af 1. halvleg begynder SIF pigerne endelig at vise lidt tænder og bliver farlige og får muligheder.
Vi får derfor også inden pausen reduceret til 1-2 på et vanvittigt flot mål scoret af Liva.
Emma J spiller flot Liva i dybden, hvor Liva sprinter fra forsvaret og perfekt på kanten af feltet får afsluttet og bolden stryger over målmanden og op i målhjørnet. Årets mål måske allerede fundet ?
Den scoring får også pigerne til af finde gejsten og energien i dueller og tacklinger.

Vi starter 2.halvleg bedst og har stadig momentum og energi, vi er hele tiden farlige på omstillingerne og får også lagt et godt pres på Skørping. Vi får i en god længere periode af Støvring holdet også udlignet til 2-2 ved Alberte der på kanten af feltet bliver spillet af Liva og Alberte driver bolden næsten helt ind til målmanden og får den prikket ind over stregen.
Der går ikke ret mange minutter, før vi bringer os på 3-2, igen ved Alberte der denne gang selv erobrer en bold efter klumpspil og får afdriblet et par modspillere og til sidst afslutter mod mål omkring buen på feltet hvor bolden flot går i kassen bag målmanden højt oppe i målet.
Vi har faktisk stadig nogle rigtig gode muligheder og omstillinger, Liva er hele tiden farlig i dag og med lidt held havde hun fået scoret til 4-2 på en af hendes fremløb.
De sidste 7-8 minutter af kampen, får Skørping lagt et pres på os, de får mange hjørnespark og indkast i vores forsvars zone, men vi får heldigvis afværget dem alle.
Vi er også en overgang heldig med en afslutning der rammer vores stolpe og vores målmand Veronica redder os rigtig flot et par gange i feltet og ved at komme ud og få tacklet modstanderen.
Vi bliver desværre presset så meget at det desværre lykkedes modstanderen at få udlignet til 3-3 med 5 minutter tilbage af kampen som også bliver slutresultatet.
En friløber hvor de afslutter højt i en bue ind over en ellers indtag godt spillende Veronica i målet.

Efter en meget sløv start, ender det alligevel med at de fleste piger i dag kan være deres præstation bekendt og får spillet en fin kamp.
Det afspejler dagens afstemning om kampens spiller også, hvor stemmerne var bredt fordelt og fordelt således:

1 stemme til: Emma J
1 stemme til: Trolle
1 stemme til: Ellen
2 stemmer til: Veronica
2 stemmer til: Alberte
3 stemmer til: Julia