U14 pigerne fik endelig de første 3 point

image
RG
07. september 2021 kl. 10:17
Efter en lidt svær sæsonstart fik U14-pigerne mandag aften den første sejr i efteråret.

U14-pigernes træner David Jakobsen opsummerer her opgøret:

Efter en sæsonstart med 3 nederlag på stribe, så var det dejligt at komme tilbage på point kontoen, vi har egentligt haft nogle fine og tætte kampe mod Fyrkat Q og Storvorde, hvor marginaler, held og manglende kynisme har været med til vi tabte de to kampe knebent 3-1.

Derefter fik vi en ordentlig snitter til Skalborg/Nibe på 8-1, et klart bedre hold en os selv, men måske også et hold der bør spille i en højere række.

Men mandag aftenen og hjemmekamp på den solbeskinnede bane 6, skulle det endelige være og her stod Støvring pigerne klar til at møde Svenstrup/Godthåb til et vaskeægte bundbrag, hvor vi ligger sidst med 0 point og modstanderen lige over med 1 point.

Pigerne var forsøgt motiveret til at ville det 110% og være der fra start i duellerne og tacklinger, men selvom det ikke ser sådan ud fra starten af kampen, så begynder det at ligne noget som kampen skrider frem.

Første halvleg bølger meget frem og tilbage hvor begge hold har nogle omstillinger som bliver farlige, men hvor jeg egentlig synes vi har mest at byde på.

Modstanderen får nogle muligheder men de bliver heldigvis aldrig alvorligt farligt.

Vi går derfor til pause helt lige med stillingen 0-0.

Pigerne får at vide at de kan vinde kampen, hvis de vil, men de skal ville det og selv sparke kuglen i mål, det kan jeg desværre ikke hjælpe dem med.

2. halvleg bølger igen frem og tilbage men med en dominans til Støvring pigerne, men vi skal helt hen til det 48. minut før forløsningen kommer, Frederikke får lavet et flot touch på en svæve bold som hun flugter med indersiden på og bolden går højt op igen og flot mod mål og daler akkurat ned bag deres målmand og på den rigtige side af overliggeren og bringer os foran.

Vi skal nu holde fast men stadig lukke kampen på de muligheder vi givetvis vil få og heldigvis får Frederikke igen scoret 6 minutter senere til 2-0 på en bold hun selv erobrer og sparker flot i mål uden chance for den fremadstormende målmand.

2-0 er jo som bekendt den farligste føring og det ser det også ud til her, for modstanderen har pludselig lidt større muligheder og et par afslutninger der heldigvis går forbi mål og med en enkelt der preller af på overliggeren.
Denne lidt presset periode afrunder vi af med at lave et straffe, hvor Frederikke parerer et indlæg med begge hænder i feltet og det må man altså kun som målmand, korrekt dømt straffe. Men det sparker Svenstrup spilleren heldigvis på overliggeren og igen overlever vi.

Vi får her efter igen flyttet spillet lidt frem og igen er det os der har muligheder, Sarah og Annika får mod slutningen i samarbejde hvor Annika til sidst prikker bolden til Maja som også prikker bolden hårdt fladt i mål til resultatet 3-0.

Fortjent sejr til hjemmeholdet og endelig er vi på tavlen, en sejr som skal følges op på torsdag mod Kongerslev på udebane.

I aften var der flere gode præstationer hvor:

- Sarah huserede godt på kanten,

- Caro afværger flot i forsvaret,

- Thilde napper og sparker det væk hun skal,

- Emma der i aften havde fodbold comeback efter hun for et par år siden da vi begyndte med 8-mands bold tog en pause fra fodbolden, hun spiller også en flot kamp.

Men i aften overskygger en enkelt spiller alle andre og det bringer mig videre til kampens spiller.