Storsejr til U19-drengene

image
RG
23. august 2022 kl. 09:22
U19-drenge spillede første turneringskamp på hjemmebane i søndags. Bane 1 stod skarpt og klar til kamp mod Løgstør.

Holdets trænere Carsten Frederiksen og Jakob Jensen samler her op på det der blev både en rigtig flot præstation og tilmed en storsejr på hele 8-0:

Fra dommerens første fløjt satte vi os hurtigt på kampen, vi spillede fint bolden rundt med tålmodighed og det gav pote allerede efter 3 minutters spil da Peter Øvlisen spillede en fin bold op til Malthe Frederiksen, som flot scorede til 1-0.
Derefter kom Løgstør bedre med i kampen og har faktisk også et par gode muligheder, men i de blev flot reddet af vores dygtige keeper Gustav Quist. Efter 33 minutter ville Peter Øvlisen også leje med, da han flot fra kanten af feltet tager et par træk og sten sikkert sparken bolden i kassen til 2-0.
Lige inden pausen løber Tinus Bregnhøj løber flot i dybden og det ser vores debutant Søren-Emil Hansen hurtigt og sender en lækker aflevering afsted. Tinus dribler forbi Løgstørs keeper og 3-0.

Det knækkede et ellers fint spillende Løgstør hold, så efter pausen gik det stærkt. Noah Pedersen scorer flot efter hjørnespark ved bagerste stolpe.
Christian Rolin dribler sig igennem hele Løgstør forsvaret og målmanden og gør det til 5-0 med 20 minutter tilbage af kampen.
Peter Øvlisen scorer sikkert med endnu et velplaceret skud fra kanten af feltet, hvor Erik Kold havde fundet ham helt fri 6-0.
Med lidt hjælp fra Løgstørs målmand scorer Magnus Åskar flot på direkte frispark langt ude i den ene side af banen og dermed 7-0. Til slut scorer Noah Pedersen endnu et mål og igen på endnu et oplæg fra højrekanten Erik Kold. Kampen enden med hele 8-0 og godt for trænerteamet med mange forskellige målscorer.

Det tegner godt i U19 afdelingen både med spiller tilgangen og ikke mindst spillet.

Fidus stemmer gik fuldt fortjent til Peter Øvlisen.

I denne uge venter hele 2 kampe for U19 drengene som Torsdag skal til Svenstrup og Søndag kommer LKB/Gistup på besøg.