Sølvmedaljer til U13-pigerne ved NM

image
RG
21. juni 2021 kl. 09:56

Her U13-pigernes træner David Jakobsens referat fra en begivenhedsrig dag ved de Nordjyske Mesterskaber  i 8M C fodbold, hvor holdet i dag bestod af følgende: Alberte, Clara, Ellen, Thilde, Emma, Maja, Annika, Sarah, Frederikke, Victoria.

Vi spillede en super turnering og lad mig allerede afsløre at vi nappede sølvet med hjem, vi tabte desværre den sidste kamp som skulle vise sig at være en finale kamp mod Skalborg/Nibe, hvor vi ellers kunne have nappet guldet med uafgjort.
I den første kamp møder vi det som viser sig at være stævnets ringeste hold Tårs/Ugilt og vinder sikkert kampen med 2-0. Vi burde have vundet større, men Thilde har også en super redning der gør de ikke fik udlignet til 1-1. Maja har ligeledes et par gode chancer, hvor den ene rammer indersiden af stolpen, og danser efterfølgende på stregen, men intet mål.

Anden kamp var mod Brønderslev som netop havde spillet 1-1 mod Skalborg/Nibe. Vi starter godt og det bliver en rigtig tæt affære, men efter 0-0 ved halvleg kommer vi foran på Emmas 1-0 mål, men Brønderslev får udlignet, Emma laver et flot flot mål på en genial lang bold af Alberte, hvor Emma lobber bolden ind over målmanden til 2-1 som bliver kampens resultat. I denne kamp havde Thilde igen en vigtig redning og vigtigt indgreb og ligeledes var Maja en vigtig sidste skanse redning på deres direkte frispark som hun redder med hovedet og op på overliggeren.

Tredje kamp som så blev en decideret finale kamp mod Skalborg/Nibe, hvor vi kan nøjes med uafgjort mens modstanderen skal vinde, som de jo som bekendt desværre også gjorde. Vi fighter en god kamp, men da vi lige sover en anelse tæt på pausen, stikker de afsted dybt og kan score uden chance for Thilde. Vi forsøger at komme tilbage i anden halvleg, men de får igen et par heldige mål efter som vi presser mere på, kampen var også de brændte chancers kamp, hvor Skalborg/Nibe var særdeles effektive.
Pigerne så desværre også lidt trætte ud jo mere kampen skred frem.

Vi tager fortjent hjem med sølv medalje om halsen, men ærgerligt vi ikke tog guldet og holdte stand i den sidste kamp. Flot hold indsats over hele linjen med flotte indsatser af mange kæmpende Støvring piger.
Tak for en hyggelig eftermiddag på KFUM’s kunstbane.