Sikke en dag for U14 drengene i Klarup

image
RG
06. september 2021 kl. 13:01
Lørdag d. 4 september drog ikke bare det ene, men begge hold fra U14 drenge til Klarup, hvor vejret viste sig fra sin gode side. RKG var dagens modstander og liga 5 spillede først efterfulgt af liga 3.

Med to kampe samme sted på samme dag skulle bredden på årgangen vise sin styrke, hvilket den lige med nød og næppe gjorde.
En række kedelige og meget sene afbud gjorde starten for liga 5 en anelse turbulent, men RGK var gode imod os og accepterede en 9-mands kamp.

At det var en smule turbulent start kunne dog på ingen måde mærkes på de 10 spillere, som stillede op til dagens kamp. Der blev givet fuld gas fra starten og der skulle heller ikke gå mere end 6 minutter før en brandvarm Kamal bragte Støvring foran.
I perioder blev der spillet rigtig fin fodbold og Nicklas bragte Støvring foran med 2-0 inden pause.
Anden halvleg blev mere lige, men med et par hurtigt spillede angreb fik Støvring også scoret mål nummer 3, 4 og 5 af Kamal, Gustav og Mohammed.
Støvring vinder samler 5-2 hvilket er holdets første sejr i 2021!!
Kampens spiller blev Mohammad.

Efter sejren for liga 5 var presset lagt på liga 3, som skulle gøre dem kunsten efter. RKG var et velkendt hold for spillerne da man også var i samme pulje i forårets liga 2.
Opstillingen var desværre præget af en række skader, så der blev udtænkt en lidt kreativ plan med en offensiv tilgang.

Drengene fra Støvring kommer virkelig aggressivt og velspillende ud og der skulle da heller ikke gå mere end 9 minutter før det stod 2-0 på mål af Hjalte og Tobias.
Efter 20 minutter må vi nok indrømme at der begynder at stå RKG på det meste og de formår at ødelægge vores spil. Et frispark på kanten af feltet bliver da også hamret ind og en reducering 2-1.

I anden halvleg bliver spillet meget præget af dueller og spillet bliver brudt af begge side med ikke så pænt fodbold til følge. Drengene knokler dog igennem og formår at holde RKG fra det helt store, hvilket betyder endnu 3 point på kontoen.
Kampens spiller blev Peter, der specielt i første halvleg havde en række vanvittige redninger i målet.

Ikke en dårlig dag for U14 drengene, der får 6 point i 2 kampe og testet bredden i truppen.