Menu

Sejr til U17-piger

image
DJ
23. april 2024 kl. 09:57
Efter en svær og hård start i Liga 1 turneringen, hvor U17 pigerne har mødt de forventede tophold i de tre første opgør og fik rigtig flot 1 point i sæson debut mod Randers Q på taktisk genialitet til punkt og prikke, men i anden runde var der dømt lussing i Mejrup til rækkens klart bedste hold og i sidste weekend fik pigerne et meget ufortjent nederlag på 3-2 i Ikast, hvor de som minimum burde have haft 1 point med hjem, men faktisk fortjente alle 3 og så gjorde det ekstra ondt at sejrs målet til 3-2 var flere meter off-side og det kunne efterfølgende bekræftes på VEO filmen.
I går søndag var der så "lokal-opgør" mod Fortuna Hjørring holdet, som kom til Støvring i det fineste solskinsvejr og blev spillet tilbage til Hjørring på røv og albuer, det blev til en sikker 5-2 sejr til hjemmeholdet i de blå trøjer og sejren burde have været større og uden de par trøste-mål som Fortuna fik.
En meget tilfreds Årgangsansvarlig/Cheftræner David Jakobsen er tilfreds og glad for sejren og specielt på den imponerende måde vi vinder kampen på, med total kontrol og mange flere chancer til mål udover de 5 der flot blev sat ind.
I kan læse hans "korte" referat fra kampen herunder:

Til optakten i TakTik rummet, blev der opfordret til at være klar fra start, vi skal være der fysisk og være klar til at mose modstanderen, jeg sagde at alle piger SKAL gå 100% ind i duellerne og der er ikke noget værre end at se man trækker sig i duellerne, det gør ondt og man skal slå sig til fodbold som jo er en kontakt sport.
I første halvleg har vi vinden i ryggen som ønsket var til anfører Clara der perfekt vandt lodtrækningen, det hjælper os med at sætte os på kampen og straks få lagt tryk på modstanderen. Lad mig allerede afsløre at vi i første halvleg sidder på det hele, Fortuna Hjørring er kun over midten 3 gange, de får på de to af dem sat en afslutning på, men dem redder Tulle(dog skal hun også have dem de får sendt afsted) som i dag står en god kamp, tak for lån af vores dygtige U14 Keeper og så får Fortuna et enkelt hjørnespark. De bliver ellers af vores dygtige forsvar trukket off-side ufattelig mange gange i hele kampen, virkelig stærkt spillet af forsvaret i dag. Vi kommer foran 1-0 på et rigtig flot skud af Laura efter hun selv har erobret bolden, tager hun et par træk ind i banen og smækker den flot ind langt ude fra. Vi kommer også fortjent på 2-0 ved Clara, der er over anden bolden i feltet efter et godt sparket hjørne af Balle. En sikker 2-0 føring som også bliver stillingen vi går til pause med.
Anden halvleg får vi så vinden imod os og det var jeg spændt på om ville få en decideret betydning for kampen, men vi starter igen med at trykke modstanderen og komme til nogle rigtig gode muligheder, men misser målene indtil vi når frem til hvor Balle får sendt et frispark ind mod feltet, her opsøger Signe flot bolden i kamp med modstanderens målmand og den vinder hun og får moset bolden i mål til 3-0. Rigtig flot af Signe som i dag arbejder helt suverænt flot og spiller en god kamp. Ikke ret lang tid efter får Fortuna reduceret, hvor de langt om længe lykkedes med et rigtig løb, så de undgik vores off-side fælde og får en friløber mod vores mål, som de sikkert sparker ind, uden chance for Tulle. Vi dominerer stadig kampen og vi kommer til rigtig mange chancer, men vi sparker dem desværre forbi. Clara får minsandten igen scoret til 4-1, hun erobrer selv bolden, hvor hun bagefter får sparket mod mål og den går ind stille og roligt fladt helt ude ved stolpen. Laura får også scoret sit andet mål til 5-1, hvor hun flot kommer afsted mod mål og sparker den ind bag keeperen. Fortuna Hjørring får en trøste reducering på et hjørnespark, hvor de er over den løse anden bold og den bliver prikket ind til kampens slut resultat.
MANGE TAK for opbakningen, skal der lyde til de mange forældre, søskende, bedsteforældre, fodboldveninder og andet godtfolk på sidelinjen i er med til at bære pigerne frem til sejr og i dag var en af de helt fortjente af slagsen ⚽️🤩👌
Kampens spiller blev fortjent med 7 stemmer: Signe Hyldgaard, stort tillykke til hende med en flot kamp 🤩💪
Ellen 2 stemmer
Clara 2 stemmer
Pihl 2 stemmer
Alberte 1 stemme
Balle 1 stemme
Holdet 1 stemme
KAMP FAKTA:
STØVRING IF - Fortuna Hjørring 5-2 (2-0)
1-0 Laura
2-0 Clara (assist: Balser)
3-0 Signe (assist: Balser)
4-1 Clara
5-1 Laura (assist: Pihl)
//Årgangsansvarlig for U17 piger
Støvring IF
David Jakobsen
Luk