Menu

Sejr til U13-drengeneefter intens kamp

image
RG
23. august 2021 kl. 09:56
Efter premiere mod Terndrup skulle drengene nu prøve kræfter med Randers Freja, hvilket - som det var forventet - blev en hård og svær kamp.

Efter en meget lige kamp og intens forestilling, trak SIF-drengene sig sejrrigt ud af opgøret med en sejr på 5-3.

Afdelingens nye cheftræner Brian Ø. Larsen, samler her op på opgøret, der blev en målrig affære:
- Efter et taktik møde hvor vi gjorde det meget klart at at vi skulle udbytte vores chancer og spille meget koncentret, og de skulle være klar fra kampens start.

- Kampen var knap nok sat i gang inden der blev åbnet op for mål kontoen, Randers Freja bringer jeg foran allerede efter 2 min spil, men heldigvis slår drengene tilbage på straffespark omsat af Oscar.

- Herfra bølger spillet lidt frem og tilbage med os det bedste hold indtil videre, men det er desværre er det Randers som bringer sig i front efter 14 min.

- Men endnu engang kommer vildskab, fighter evnen og sulten til udtryk for blot to min senere er det igen Oscar der bringer balance i regnskabet. Kampen er på det her tidspunkt meget lige men syntes dog at drengene var en tand bedre end Randers.

- Kort før tid sker der noget magisk vi får et frispark på Randers banehalvdel som Emil bliver sat til at sparke, og han banker bolden i kassen på flotteste vis til 3-2 til os. Allerede en god kandidat til årets mål.

- Vi retter lidt ind og laver et par udskiftninger fra anden halvlegs start, og her bliver kampen utrolig intens med meget fysik og nærkampe. 4 gule kort på 17 min fordelt til med 2 til hver og man fornemmer at kampen her betød mere end bare 3 point.

- Så det er helt naturligt da vi i 38 min får vores første gule kort at vi ville komme under pres, og det gav desværre Randers en udligning til 3-3.

- De 3 næste gule kort kom ret hurtigt efter hinanden der er på det her tidspunkt en utrolig intens stemning, men heldigvis viser drengene en utrolig fed indstilling som betyder at vi laver to kasser til sidst i kampen (Lasse og Oscar) som betyder drengene fortjent får de 3 point på kontoen og hermed topper Liga 2 rækken efter 2 runder.

Kæmpe respekt til drengene for indsatsen og kanon god opbakning fra forældrene.