19. april 2022 kl. 08:56
Hvilken sæson debut Støvring IF’s U14 piger fik, som udover at sæsondebutere så debuterede de også med deres første kamp som 11-mands hold, læs nedenstående referat fra deres debut herunder:

U14-pigerne havde i går (mandag red.) sæsonpremiere ude mod Gug Boldklub, hvor holdet i dag bestod af følgende piger:
Clara, Victoria, Caroline, Nanna, Frederikke, Annika, Sarah, Anne, Emma T, Maja, Liva, Amalie M, Julia, Emma J.

WAUV for en dag med lækkert vejr og en kæmpe sejr i debut kampen som 11-mands hold, en virkelig flot præstation af samtlige piger i dag, hvor sejren også kunne have været meget større, det kaldes en perfekt start på sæsonen.

SIF starter dog kampen lidt shaky, men får ret hurtigt fat i bolden og dominerer kampen.
SIF begynder at spille sig igennem deres kæder, hvor i første halvleg specielt vores højreside med en i dag storspillende Sarah som er konstant farlig, spiller gode bolde videre og Sarah bliver hele tiden sat i scene og må meget forpustet 5 min. før pause bede om at blive skiftet ud lidt.

Clara dominerer også flot på midtbanen i første halvleg hvor hun spiller gode bolde frem i banen og kombinerer flot med Sarah og det makkerskab sørger også for at SIF endelig kommer på 0-1, da Sarah spiller Clara retur og hun kan tage et træk ind i feltet og flot score.

Modstanderen har ikke ret meget at byde på udover at spille lange bolde til deres lynhurtige anfører, det bliver farligt et par gange i første halvleg, men enten får SIF-forsvaret i form af Caro, Viggo og Nanna den afværget eller så klarer SIFs i dag uvante målmand, Emma T de 2-3 ting hun skal i den halvleg, fin målmands kamp af “Poul”.

Hen mod slutningen af halvlegen bliver Liva spillet flot fri i feltet og fyrer bolden afsted til stor jubel for træner og de mange fremmødte Støvring fans, men vi blev alle overrasket da dommeren dømte målspark, Liva havde desværre afsluttet knaldhårdt lige uden om stolpen og bolden havnede bag i målrettet, men det lignende et mål for alle, da chancen jo var meget stor.
Men heldigvis får Liva taget revanche kort tid efter og bringer SIF på 0-2, en næsten sammenlignelig situation, men denne gang scorer hun sikkert på en flot frispilning af Amalie M.

SIF går derfor til pause med en 0-2 føring og i pausen bliver der foretaget målmands skifte, hvor Clara nu skal ind i kassen og Emma T i marken.
SIF starter anden halvleg igen i den dominerende rolle, der går også kun 5 minutter før Amalie Møller flot kan sparke en boldt højt og flot i mål efter en gratis ripost af deres målmand, men stærkt sparket ind af Amalie.
0-3 og GUG sætter nu deres udskifter på banen og de er nu én i overtal resten af kampen.

SIF sidder dog stadig på hele spillet resten af kampen, hvor der er rigtig fint spil og mange kombinationer.
Det glider virkelig flot, SIF har også en del store muligheder, men kommer først på 0-4 efter lidt tid, hvor Emma T efter at have afdriblet 4 spillere afrunder hun en flot solo-tur med at score i det korte hjørne.
Det kostede hende en direkte udskiftning i samme moment ;-)

SIF kommer også på 0-5 og 0-6, først er det Julia der flot scorer på en flot frispilning af Amalie, bagefter er det Amalie selv der igen scorer på en flot assist fra Maja.
Her efter får modstanderen et par omstillinger men Clara kommer flot ud af målet eller redder de par skud der kommer.
Med 3 min igen af kampen bliver Nanna skiftet på banen, med den besked fra træneren at hun skal i spille angriber og hvis hun ikke scorer et mål, så kommer hun ikke med til kamp på onsdag, til stor grin for publikum i udskiftningsmomentet, men da Nanna scorer til 0-7 på hendes første berøring efter max 30 sekunder på banen, ja så jublede og grinte Støvring publikummet jo endnu mere sammen med træneren :-)

GUG får få minutter før tid reduceret til kampens resultat 1-7 fra en meget spids vinkel i feltet uden chance for vores målmand Anne, som fik de sidste 10 min på mål.

Da der aldrig var tvivl om sejren, blev der undervejs også flyttet lidt rundt på spillerne på uvante pladser og flyttet lidt på deres comfort-zone. Sundt og godt for pigerne og som sagt spillede ALLE pigerne en rigtig fin kamp og kan være glade og stolte af deres 11-mands debut i Liga 3.