Remis for U15-pigerne efter lynscoring

image
RG
29. april 2022 kl. 10:09
Det går bare ikke de ellers dygtige Liga 1 U15 pigers vej i øjeblikket, som efter sæsonens tredje kamp stadig er uden sejr efter onsdag aftenens remis mod Aalborg KFUM, som forlod Støvring med et næsten tyvstjålet point.

Cheftræner David Jakobsen ridser herunder op omkring forløbet af de 70 minutters kamp.

Holdet bestod af følgende piger:

Veronica, Nanna, Trolle, Ellen, Mia, Clara, Nikoline, Alberte, Silke, Emma, Laura, Liva, Lærke.

Wauv for en start på aftenens kamp, 1-0 til Støvring pigerne efter 10 sekunder på en efterhånden nøje indøvet opgivnings detalje som efter en del forsøg endelig lykkedes efter Niko’s lange aflevering efter opgivning og den blev denne gang lagt helt perfekt hvor Laura kunne stikke fra forsvaret og scorer flot.

I aftenens taktik lokale var pigerne enige i at vi skulle rejse os efter sidste uges dårlige indsats, i dag var der absolut også meget bedre takter at spore over hele linjen.
Men det var dælme også nødvendigt for kampen i dag blev også meget fysisk og duel betonet, som forventet på det her niveau.
Pigerne har bare ikke den tid til at tænke og være passive omkring bolden eller i opdækninger, vi skal være hurtige på bolden, hele tiden fysisk og man får ikke tiden og skal træffe hurtige beslutninger.
Vi var i dette bedre i dag, men kan absolut stadig forbedre os.

Vi spiller en helt fin kamp, vi fortjente føringen, men alligevel får KFUM udlignet til 1-1 kort før pause, hvor vi i forsvaret ikke får dækket ordentligt op og de kan score, det ligner et off-side mål fra min placering.
Men vi skulle selv have fået afvist.
Udover denne chance, har modstanderen et hjørnespark der bliver headet over mål og en afslutning der ryger langt over fordi Trolle får presset modstanderen godt.
Ellen, der i dag endnu engang kæmper bravt kommer desværre slemt til skade med ryggen mod slutningen af halvlegen, men hun melder sig efter en pause på bænken klar igen til anden halvleg.

I anden halvleg har modstanderen næsten intet at byde på, de har nogle lange afleveringer og forsøger omstillinger, men vi står fint i balance med forsvaret og alt samles fint op af Veronica.
Vi kommer fuldt fortjent foran igen på 2-1 ved Emma der utrolig flot scorer efter en solo aktion, hvor hun selv erobrer på midten, hvor hun er blevet placeret på den offensive midt, hun runder 3 spillere og kan til sidst alene med målmanden foran hende flot score.

Hele kampen er som sagt en fysisk affære og KFUM pigerne går også til den.

Vi ærgrer os også rigtig meget over at pigerne panikker i en periode på 2 minutter fra det 65 min til det 67 minut, som ender i en meget ufortjent 2-2 udligning hvor der iøvrigt set fra min vinkel igen var off-side.
Med 3 minutter tilbage forsøger vi at sætte det sidste tryk på, men time-glasset var desværre rendt ud og vi føler os snydt, pigerne føler sig bortdømt og til stor jubel for KFUM træner og piger der var meget glade for det ene point.
Det bekræfter selvfølgelig vores piger i at de har spillet en flot kamp hvor vi fortjente sejren.

BONUS INFO:
Holdkortet fra KFUM til aften med de 14 piger, består af 13 stk fra 2007 og 1 fra 2008.
Jeg er nødt til stadig selv at huske mig selv og alle i andre på det hele tiden.
Vi skal jo huske på hvor flot det er af vores piger hvor vi stort set spiller en række op.
Støvring holdet i dag 9 stk. 2008 og 4 stk. fra 2007.
Om vi vil eller ej, så har den fysiske udvikling, modenhed i tanke og handling, i den her alder altså noget at sige, også i en fodboldkamp.

Der er flere piger i dag, der spillede en flot kamp, der var piger der spillede sig gevaldigt op efter Gistrup kampen. Det var dejligt at se, jeg kan f.eks nævne Lærke fordi jeg ved hun kan tåle det, Lærke spillede skidt i Gistrup i sidste uge, hun var valgt til at starte ude i dag, men hun kom på banen og beviste at det var en fejl, det er sådan vi kan lide at se pigerne reagere. Fin revanche og godt spillet af Lærke i dag.
Det samme gælder for Nanna som har startet ude i de to første af sæsonens kampe, men hun starter inde i dag og ligeledes i lange perioder af kampen leverer hun varen, og får i dag fuld spilletid.

Der kan nævnes flere gode bedrifter her til aften, men nu vil jeg lade pigernes stemmer sammen med de 2 træner stemmer danne overblikket for jer:

1 stemme til: Lærke
1 stemme til: Emma
1 stemme til: Nanna
1 stemme til: Ellen
2 stemmer til: Clara
3 stemmer til: Laura

Til sidste kan vi sige stort tillykke til KAMPENS SPILLER med 6 stemmer til: Nikoline Hvilsom.

Til sidst skal der selvfølgelig også lyde et kæmpe tak til de mange mange forældre, bedsteforældre, søskende, andre familie medlemmer og ikke mindst til den store flok resterende fodbold piger fra truppen, for at være på sidelinjen i dag og bakke pigerne op.
Lad endelig det fortsætte og ske allerede igen på Lørdag når der for U14 pigerne er LOKAL-BRAG mod Skørping på hjemmebanen.