image
AJ
11. april 2024 kl. 20:07

Fuldstændig perfekt sæsonstart for U-16 drenge liga 2.

U-16 drenge liga 2, var tirsdag d 9 april en tur i Pandrup for at spille deres fjerde turneringskamp. Samtlige 3 kampe forinden var vundet, og endda med cleansheet i alle kampene, en en målscore på 11-0.

Jetsmark havde vundet en og tabt en, så vi var spændte på hvilket hold vi ville møde deroppe. Holdet har ikke mødt Jetsmark i flere år, så ingen vidste rigtigt noget om modstanderen. Taktikken inden kampstart blev snakket igennem i omklædningen, med hovedsageligt fokus på vi skulle blive ved med at spille på samme måde som vi havde gjort hidtil i sæsonen, fordi så vidste vi godt at Jetsmark ikke havde en chance mod os.

Der blev fløjtet op, og kampen var igang. Jetsmark kommer stærkt ud til kampen, og formår at stresse os, og presse os højt, så vi laver nogle dumme boldtab. Især deres 3-4-3 eller 5-2-3 formation gjorde det særligt vanskeligt for os, da begge deres backs var utrolig offensive, hvilket gjorde at vores egne kanter, ikke kunne have samme frie spil som de normalt har. Støvring drengene sidder tungt på spillet, men har svært ved at spille sig igennem Jetsmarks hold, især fordi der ikke blev løbet nok for hinanden på midtbanen. Støvring drengene havde nogle chancer på de lange bolde, men ikke nogle 100% chancer. Støvring drengene kommer foran efter 18 minutter, da Magnus Bjerregaard ligger et perfekt hjørnespark, og Oscar Binderup kommer først på bolden. Dette var både en lettelse for drengene, men også træneren, da vi vidste at nu ville Jetsmark være nødt til at komme frem på banen. Resten af første halvleg forholder sig relativt ens, hvor Støvring drengene sidder på spillet, men har svært ved at spille sig igennem, mens Jetsmark gerne vil afsted i kontrafasen. Jetsmark har nogle enkelte muligheder i første halvleg, men alle langskud som går forbi målet. Første halvleg ender 0-1 til Støvring drengene.

I pausen står det meste af snakken på at træneren, forklarer at vi skal løbe mere for hinanden på midten, og at 8’eren skulle passe på med at tilbyde sig i de samme rum. Dette er spillerne enige i, og vi aftaler at vi ville forsøge at gøre dette bedre i de første 5-10 minutter af pausen, og hvis spillet ikke blev bedre, ville vi skifte rundt på vores taktiske formation.

Fra første sekund af anden halvlegs start, kan man tydeligt se at drengene har fundet opskriften på at bryde Jetsmark ned, netop ved at løbe for hinanden på midten. Støvring drengene spiller utrolig godt i anden halvleg, og har den ene chance efter den anden. Vi er dog stadig opmærksomme på Jetsmark og deres kontraspil. Vi har i opstartsfasen, og i efteråret haft fokus på pres på backs, efter målspark til modstanderholdet, og præcis dette virkede til fulde efter 56 minutter. Jetsmark har målspark, og Støvring drengene lader Jetsmark keeperen spille den kort som aftalt, hvorefter vi ville gå i pres, ligeså snart bolden blev spillet ud på venstre back. Tobias Hartung pressede venstre backen flot, og fremprovokerer en fejl, hvorefter Magnus Bjerregaard stjæler bolden og sender William Wurtz i dyben, og han scorer stensikkert til 0-2. Perfekt pres af Støvring drengene, som resulterede i et mål. Efter 59 minutter efter får Gustav Mikkelsen et gult kort, og vi spiller derfor 10 mod 11. Vi blev stadig ved med at have bolden, dog blev Jetsmark lidt farligere på deres kontraspil, og kom tættere på en reducering. Efter 62 minutter har Gustav Pedersen et godt raid over venstre kanten, og han bliver nedlagt af forsvarsspilleren. Dette resulterer i at Jetsmark også får et gult kort, og vi herefter spiller 10 mod 10. Støvring drengen bliver ved med at køre på, og med lidt mere kynisme foran målet, havde vi scoret en del flere mål end de 2 vi havde scoret. Efter 69 minutter får Gustav Pedersen fremprovokeret en fejl fra Jetsmark forsvaret, og han stikker afsted i dybden mod målet. Han snyder fuldstændig to modstandere i træk med to tuneller, men kunne desværre ikke nå bolden inden keeperen nåde den. Desværre for Gustav glider han ind i Jetsmark keeperen, hvorefter dommeren mener det var til et gult kort. Derfor spiller vi nu igen 11-10 i de sidste 10 minutter af kampen. Efter 73 minutter spiller Støvring drengene sig flot igennem, på trods af at de er en mand i undertal, og Magnus Bjerregaard spiller William Wurtz i dybden, som iskoldt dribler forbi Jetsmark målmanden og triller den ligeså stille i mål til 0-3. William dobbelt målscore, og Magnus med hans tredje assist i kampen.

De sidste 7 minutter bølger meget frem og tilbage, og Jetsmark får især en kæmpe mulighed til sidst i kampen. Jetsmarks dygtige angriber kommer afsted i en friløber mod Støvring målmand Peter Nielsen, men Peter redder bolden flot, og dermed holder cleansheet for fjerde kamp i træk! Kampen ender 0-3 til Støvring drengene.

Status efter 4 turneringskampe er 4 sejre, og en målscore på 14-0, hvilket må siges at være mere end godkendt. Holdets forventning, og vores klare mål er at vinde samtlige kampe i sæsonen, og det mangler vi “kun” 8 kampe for at gøre nu. Næste kamp for drengene er nu på lørdag d 13-04-2024, på udebane mod Sjørring. Jeg vil personlgit vurderer at det er os og Sjørring der klart er de to bedste hold i puljen, så kampen på lørdag bliver en skæbnekamp for resten af vores sæson.