God start for U16-drenge

image
18. marts 2024 kl. 13:06

Det er ikke kun U-17 pigerne der allerede har sæsonstart, U-16 liga 2 drenge havde sæsonstart søndag klokken 12:30 på udebane mod Storvorde. Der var høj solskin, god kunstgræsbane og generelt set bare perfekte fodboldforhold. Drengene mødte Storvorde, og vi kendte ikke ret meget til deres hold, udover de havde specielt en dygtig spiller. I taktik snakken inden kampen, blev der lagt vægt på at vi skulle ud og spille vores gode spil med bolden, også skulle vi nok få det resultat vi ville have. Og præcis dette kunne der ikke sættes en finger på. Vi vidste på forhånd at vi nok ville være det mest dominerende hold på bolden, hvilket også var et af fokuspunkterne, nemlig at vi skulle lade bolden gøre arbejdet, og vente på chancerne nok skulle komme.

Støvring drengene starter godt, og får allerede skabt nogle fine chancer. Efter 15 minutter har drengene har 2-3 100% chancer som vi allerede skulle have scoret på, men ind ville bolden ikke. Dette resulterede i at Storvordes hurtige angriber kom afsted i en kontra, og blev nedlagt i feltet, hvilket resulterede i straffespark til Storvorde, stik imod spil og chancer. Målmand Peter Nielsen redder dog straffesparket, og stillingen er stadig 0-0. Efter 25 minutter fik drengene endelig hul på bylden, da højre kant William Würtz kommer flot igennem i højre side, og lægger den på tværs til Mads Andersen, som nemt kan prikke den i mål, og herefter var stillingen 0-1. Efter 0-1 målet fortsætter drengene det flotte spil, og bliver ved med at skabe utrolig mange chancer. Efter 30 minutter scorer Oscar Binderup til 2-0 efter lidt klumpspil. I minut 37 dømmer dommeren indirekte frispark i feltet, da Storvordes keeper havde stået med bolden i hånden i for lang tid. Her triller William Würtz bolden til siden til Magnus Bjerregaard, som sikkert sparker bolden i kassen, på trods af at samtlige 11 Storvorde spillere stod på stregen og dækkede op. Stillingen ender 0-3 i pausen, selvom vi hurtigt bliver enige om at drengene på en god dag havde lavet yderligere 4 mål i første halvleg.

Snakken i pausen bestod af nogle få taktiske ændringer, især ved vores to 8’ere, men ellers bare at vi skulle blive ved med at køre på, uanset hvor meget vi kom foran.

Anden halvleg starter drengene igen ekstremt godt, og skaber allerde en chance efter 30 sekunder. Anfører Gustav Mikkelsen spillede i hele første halvleg Central forsvar, men blev i pausen rykket helt frem som angriber, da trænerteamet så muligheder med ham helt i front, hvilket også endte med at give pote. Efter 45 minutter scorer han målet til 0-4 efter endnu et oplæg af William Würtz. I minut 49 scorer Gustav Mikkelsen igen, denne gang et rigtigt angribermål med hovedet, på et klasse indlæg fra Tobias Hartung. I minut 55 laver Gustav Mikkelsen hattrick, da han iskoldt sparker bolden ind, denne gang endnu en assist til William Würtz. Efter 60 minutter, stod vi i den situation at vi havde 4 skadede spillere, men kun plads til 3 på bænken selfølgelig, hvilket gjorde at Oscar Binderup blev sat ind på angriber igen, på trods af at han ikke rigtigt kunne løbe. Dette gjorde selvfølgelig at det offensive spil faldt en lille smule, men det ændrede ikke i at Gustav Mikkelsen endnu engang scorede til 0-7 efter 65 minutter, igen efter assist fra William Würtz. Dermed fik “Würtz” lavet 5 assist, mens “Gulle” lavede 4 mål i anden halvleg. Anden halvleg blev lidt mere åben herefter, hvor Storvorde også fik nogle gode kontramuligheder, og en del friløbere ned mod målmand Peter Nielsen, men samtlige situationer løste Peter til perfektion, og vi fik holdt buret rent. Det ville heller ikke være løgn, hvis vi sagde vi ikke skulle have scoret mindst 5 mere i anden halvleg også, men kampen slutter med en 0-7 sejr, hvilket er en perfekt start for en spændende sæson vi går i møde. Vi havde en forventingsafstemning inden kampen, hvor vi alle blev enige om at vi gik efter at slutte som 1’er i liga 2 i år, og dermed få chancen for at spille Jysk mesterskab til sommer. Det fik vi en perfekt start til, og nu venter der “kun” 13 kampe forude i sæsonen.