Forløsende sejr til U16-pigerne

image
RG
30. august 2022 kl. 09:08
En solbeskinnet bane 1, lagde mandag aften græs til opgøret mellem SIF og Aalborg KFUM i U16-piger. Lidt af en afgørende kamp for SIF´erne i bestræbelserne på at bevare liga 1 status efter ombrydningen. Det skulle blive en skøn aften i sensommerlyset, for ikke bare blev det til sejr, men det efter en rigtig flot omgang fodbold.

Derfor var det også en fornøjet og meget tilfreds Årgangsansvarlig for U16 pigerne, David Jakobsen, der efter aftenens stor-sejr på hjemmebanen her samler op på begivenhederne:

ENDELIG - JAAAAA TAK 4-0 (1-0)
Sejr hjemme mod Aalborg KFUM

En meget vigtig og forløsende sejr til aften på hjemmebanen med flot opbakning på sidelinjen af forældre og søskende.

Vi kommer i de første 3 minutter af kampen under voldsomt pres og KFUM har i de minutter også hele to hjørnespark hvor det ene ligger perfekt til en KFUM piges hoved, men hun header heldigvis ved siden af.
Efter 4-5 min finder SIF pigerne heldigvis ud af, at nu er vi i gang og får sat sig igennem fysisk i dueller og tacklinger.

Vi arbejder os godt ind i kampen og sidder på midten fysisk og duel mæssigt, det skaber omstillinger hvor i første halvleg specielt Grønhøj spiller 40 flotte minutter.

Hun presser og kæmper rigtig flot og det skaber muligheder og gode dueller med deres forsvar og målmand og det bærer til sidst frugt da hun alene får presset målmanden til at fejle og kan opsnappe bolden og runde keeperen og score sikkert i tomt mål til 1-0.

Meget kort efter har hendes kollega oppe foran Laura samme mulighed for at score i tomt mål, på endnu et flot forarbejde af Grøn, som igen runder forsvar og målmand og nærmest på baglinjen spiller den på tværs hvor Laura bare skal sætte en sikker inderside på, meget lidt ugeneret og helt fri, men i overraskelsen af at være så fri, får Laura spillet bolden på tværs til modstanderen og desværre ikke scoret i et ellers tomt mål.

Vi har flere muligheder på omstillinger i første halvleg men ingen yderligere mål, selvom de store muligheder endnu engang er der og vi har også et fremragende frispark af Anfører Clara som brager skuddet mod undersiden af overlæggeren hvor efterfølgende Silke forsøger med hovede på riposten, men den gribes.

Vi går til pause 1-0 men føler der skulle stå 4-1, et mål til modstanderen fordi de har en stor dobbelt chance, men selvfølgelig redder Veronica den for os, Veronica er virkelig blevet stabil, rolig og har med fødderne når bolden skal spilles virkelig også udviklet sig enormt og blevet en endnu mere suveræn god målmand.

I anden halvleg fortsætter vi takterne, KFUM forsøger dog igen at tage os på sengen med et lille pres, men denne gang ikke farligt og vi finder hurtigt rytmen igen.

2-0 forløsningen kommer heldigvis og endelig ved Laura, fra en stikning af Silke, Laura som har været målløs angriber uden selvtillid indtil i aften, hun er alene med målmanden og prøver at runde hende, men ender desværre helt nede ved baglinjen hvor hun så forsøger at smække den indover og med hjælp fra målmanden i returløb går den ind til 2-0.

3-0 målet står Laura også for og på en stikning fra Liva, Laura sparker denne gang flot bolden sikkert ind.

4-0 målet kommer fra et fantastisk indlæg fra Kir’s højrepote som vi ved sender så flotte indlæg afsted, indlægget her hopper kort før målet og hopper dermed over målmanden hvor Grønhøj flot følger op og skubber bolden i mål.

En flot flot flot holdindsats hvor en vigtig sejr fuglte med, vi sidder jo tilbage med følelsen af nu at skulle have MAKSIMUM point i tabellen (eller ærligt måske som min 10 point med aftenens sejr), men vi ligger nu med 4 point men med en fin målscore som kan være vigtig i sidste runde i den kommende weekend.
Vi må håbe KFUM de kan banke Randers Q.

Men med en sejr på udebane på fredag i Fortuna Hjørring, så kan vi selv afgøre det.

Jeg har spurgt mange af pigerne, de vil selv gerne disse svære spændende Liga 1 kampe, i stedet for nogle måske lettere i Liga 2, så kæmp for det, i den her sæson fortjener i en 1 plads, men det sker desværre ikke, så overlevelse er fuldt fortjent for jer, vi er tæt på.

Kampens spiller blev i aften helt fortjent med 4 stemmer:

Thilde El-Gendi Grønhøj, stort tillykke til Grøn.

Jeg vil samtidig med stemmerne knytte en kommentar omkring de nye piger, specielt 2009 pigerne der har spillet med på U16 og dermed spiller hele 2 årgange op

BRAVO 09’ere i var åbenbart,….har jeg hørt, ikke spået mange muligheder i vores nye U16 set-up, men I har i den grad leveret gode indsatser fra start, men særdeles i de seneste kampe også bygget på fysisk og flyttet jer meget flot.

Det er enormt imponerende hvordan i lytter, i gerne vil lære og bygger på fysisk. Men vigtigst af alt, har det sjovt og glæder jer til fodbold.
Kanon flot gået, bliv endelig ved.

Til jer der er på INSTAGRAM og endnu ikke følger pigernes profil derpå, så få det gjort, der kommer indimellem nogle opslag fra diverse kampe, profilens adresse er her:

Til aften møder vi et rent 2007 hold, hvor vi må sige at være et meget yngre hold og kunne have spillet U15 hvis ikke det var for 3 stk 2007 piger.

Desuden skal der endnu engang lyde kæmpe tak til klubfotograf Hanne Andersen, med de gode billeder fra kampen.