Menu

Flot skalp til U15-pigerne, der indtager førstepladsen

image
RG
20. august 2021 kl. 07:37
Onsdag aften gæstede U15-pigerne Aalborg KFUM og stred sig til en flot 0-1 sejr. Holdet ligger dermed nr. 1 efter 2 kampe med 6 point
Cheftræner David Jakobsen var ovenpå kampen ikke overraskende en meget tilfreds mand:

- Sikke en spændende kamp i aften, en fantastisk kamp og fight som pigerne fuld fortjent vandt 1-0.
- Vi starter rigtig flot og pigerne er der 100% fra start, de havde i optakten i dag fået en briefing om at vi har en utrolig stærk brutto trup og det er svært, som i meget svært at vælge hvem de 3 udskiftere skal være til hver kamp. - Derfor drejer det sig om at levere 110% personligt når man er på banen og man kan altid komme ud og få en pause og så komme ind igen.
- Pigerne gik flot til stålet fra start og vi holder hjemmeholdet fra de helt store chancer i første halvleg, dog får de en enkelt friløber halvvejs i halvlegen men V kommer flot ud og angriberen afslutter på V’s ben og den triller uden om stolpen.
- Før dette havde Emma flot scoret til 1-0 på en stikning i højt genpres hvor Niko ser Emma.
Vi var hele tiden farlige på vores hurtige og stærke angribere og vi havde muligheder til at få yderligere afsluttet. Men vi går ‘kun’ - fortjent - til pause foran med 1 mål.
- Eneste ønske var at vi havde afsluttet lidt hurtigere på målet når chancen var der eller afslutninger udefra…

- Anden halvleg bliver ligeledes en fight, vi får i dag ikke spillet det bedste fodbold, da kampen er en stor duel kamp og stå i vejen for hinanden.
- Kampen bliver en intens affære og man kan se når vi lige slapper af i tacklingerne og duellerne, så får modstanderen bedre fat, men i de perioder får vores forsvar og Veronica afvist alt.
- Emma bliver spillet i fødderne på midten og går solo afsted og får kæmpet sig forbi forsvareren og har kurs mod målet, Emma prikker bolden lige det hun kommer i feltet og dommeren når at fløjte inden bolden går i mål bag keeperen som har fældet Emma så det basker, derfor dømmer han straffe og ikke mål. Emma må ydermere skiftes ud, da hun lander på tænderne.
- Ida får lov at sparke straffet, da Alberte som plejer dette er udskiftet med en skade midt i første halvleg, men Ida får desværre ikke udført det bedste spark og brænder straffesparket.
- De sidste 15-20 min får KFUM lidt momentum, og bliver lidt farlige i omstillingerne, men vi kæmper og afviser dem, de får en enkelt afslutning der går henover overliggeren og så har de en sniger der er ved at blive til en friløber mod V, men Amalie får heroisk lavet en matchvindende aktion med et vildt returløb og skulderskub afværget deres farlige mulighed.
- Vi har hele tiden omstillinger og dybe løb ved Laura og Ellen, som lige mangler det sidste.
- Jeg synes det er fortjent vi vinder kampen og nu ligger nummer 1, efter en flot flot flot kamp i aften hvor stort set samtlige piger leverer en super flot indsats. Kæmpe stor hold præstation.
- Nu venter Jetsmark på hjemmebane på fredag (i aften red.) og her håber jeg på rigtig stor opbakning når vi kl. 18.30 har kickoff.