RG
12. maj 2022 kl. 08:46
Tirsdag d. 10 maj stod det ikke på en, men to hjemmekampe på samme tidspunkt for u14 drengene. Begge hold stillede med fyldt holdkort og oveni i det måtte yderligere 7 spillere sidde over, hvilket bevidner den store bredde som u14 pt. besidder.

Liga 2 skulle møde Aalborg Freja i en vigtig kamp for at holde snor i toppen af puljen.
Støvring startede kampen bedst, men måtte efter 20 minutter se sig bagud med 2-0 på to veludførte omstillinger fra et fysisk meget stærkt Freja hold. På trods af at være nede med to mål var det tydeligt at mærke på drengene, at kampen bestemt ikke var slut og efter et par små taktiske justeringer blev der reduceret kort før pausen og udlignet kort efter pausen.
Efter udligningen kom Freja igen foran, hvilket nok kan tage pusten fra de fleste hold. Men samtidig med regnen begyndte at vælte ned kom Støvring drengene et gear op og vendte kampen til en sejr på 4-3, hvilket er meget symptomatisk for et Støvring hold, som ikke taber meget i øjeblikket. Status for sæsonen er 5 sejre, 2 uafgjort og 1 nederlag efter oprykningen i efteråret.

Liga 5 skulle møde bundproppen fra HVH, som i foregående møde blev slået med 5-0. Indsatsen i kampen fejlede bestemt ingenting, men nogen gange rammes dagen bare ikke.
Det kombineret med et modstanderhold, som havde utrolig meget fart og x-faktor oppe foran endte kampen desværre med et nederlag på 3-1.
Der er dog stadig rigtig meget at spille for og den ene sejr sidste år, er allerede blevet erstattet af 3 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag, hvilket er en kæmpe forbedring.
Den store bredde i truppen mærkes også til træning, hvor stemningen er rigtigt god, ofte med over 30 spillere til træning med stort engagement og masser af konkurrence om pladserne på holdkortet.