Ærgerligt premierenederlag til U15-pigerne

image
RG
04. april 2022 kl. 09:53
I går søndag havde U15 LIGA 1B pigerne endelig sæson præmiere på hjemmebanen i Støvring, endelig fordi vi skulle jo allerede havde spillet første turneringskamp for en måned siden d. 5 marts. Men da vores tidligere "onde onde" og den altid svære/dygtige Jetsmark pigerne og Vildbjerg/Ikast en uge før turneringstart begge trak deres hold fra puljerne grundet opløsning af deres hold, så måtte DBU lave nye puljer og vi er nu havnet i en en "kun" 6 holds pulje inklusiv os selv, derfor den senere turn
Nedenstående kan du læse cheftræner David Jakobsens referat fra sæsonpremieren for U15 pigerne på hjemmebanen mod Fyrkat Q, hvor holdet i dag bestod af følgende piger:
Veronica, Ellen, Trolle, Lærke, Alberte, Clara, Mia, Nikoline, Silke, Emma, Amalie MJ, Liva, Nanna
En flot solbeskinnet kunstbane i Støvring med den sædvanlige vind langs banen og med masser af fremmødt publikum i dag, tak for det.
Clara vinder lodtrækningen og vi starter derfor med vinden fordelagtigt i ryggen.
ALLE pigerne leverer virkelig en utrolig flot flot første halvleg hvor alle sidder fysisk og godt på modstanderen og vi har egentlig fuldstændig styr på det svære og forventede tophold fra Fyrkat Q.
Vi kommer desværre meget ufortjent bagud 0-1 på en stor personlig fejl, sådan er fodbold jo så uheldig og ubarmhjertig, men vi bør også score med rigtig god vilje, vel 3 mål i den første halvelg, hvor bl.a. Emma er MEGA tæt på efter en god tur mod målet efter godt forarbejde af hende selv og Amalie i front, men deres dygtige målmand redder den sammen med til sidst ydersiden af stolpen.
Alberte har også en super afslutning hvor målmanden er ude af målet, men den ryger lige uden om stolpen i sidenettet.
Silke får også bragt sig selv i scene ved at erobre i feltet i duel med deres back, hun er så pludselig alene med målmanden men i en spids vinkel har målmanden den afslutning i sin favn.
Udover deres mål i første halvleg og den håndfuld lidt farlige hjørnespark de har, har de kun 1 chance yderligere i slutningen, men her kommer Veronica flot ud og meget vigtigt og tackler modstanderen, hvor Ellen + Trolle får reddet den efterfølgende.
Kæmpe ros til alle pigerne i pausen og med besked om at forsætte over hele linjen, det gør de faktisk også i anden halvleg. Fyrkat kommer lidt mere på bolden, men de kan kun finde ud af at sparke lange bolde af sted og dem samler Veronica og vores forsvar nemt op hele tiden.
De har ikke meget andet at byde på i anden halvleg og jeg har på sidelinjen hele tiden fornemmelsen af at vi bare skal ramme en rigtig dyb aflevering i deres bagrum.
Emma får lavet en super solo tur hvor hun snyder og afdribler 3-4 modstandere og får afsluttet rigtig flot men desværre på ydersiden af sammenføjningen i det ene hjørne.
Den bølger i den sidste del af anden halvleg hele tiden frem og tilbage og hvor de heldigvis slet ikke bliver farlige og vores forsvar ført an af Ellen løber hele tiden deres lange bolde og dueller op og får afviklet.
5 min før tid prøver vi igen at sende dybt, men de får afværget vi trykker dog på og Emma får perfekt opsnappet deres tilbagelægning og kan tage et træk og afslutte flot uden om deres målmand til fortjent 1-1.
Fornemmelsen er rigtig god nu, men der går desværre kun få minutter hvor dommeren så dømmer straffe til modstanderen, et meget tvivlsomt et, hvor deres angriber smider sig mellem Ellen og Trolle hvor Ellen prikker bolden på kanten af feltet helt ude i hjørnet, men han plejer på pletten.
De får desværre scoret til 1-2 på straffet og det er først her efter og mod slutningen af kampen de så får et par større muligheder, men her har Veronica i vores mål styr på det og redder flot flere gange og holder os inde i kampen, indtil de til sidst, hvor vi har opgivet får spillet sig igennem til en reelt rigtig chance og inde i de 3 minutters overtid scorer til et lidt misvisende slut resultat 1-3.
Rigtig rigtig flot kamp af alle 13 piger i dag, hvor der vare cadeau til ALLE, men et par enkelte piger som afstemningen om kampens spiller viser lige udmærkede sig lidt ekstra.
Kampens spiller blev med hele 11 stemmer:
Ellen Vinther-Jensen stort tillykke med en flot kamp til Ellen.
Veronica fik 4 flotte stemmer og 1 enkelt stemme til vores top-scorer Emma.
Endnu engang tak for jeres flotte indsats piger, og til alle de mange publikummer der var at se kampen.