Ærgerligt nederlag for U15-drengene i JM-semifinale

image
RG
20. juni 2021 kl. 21:50
Søndagens nederlag på udebane mod Hornslet i JM semifinalen for U15 drenge L3 blev sæsonens sidste kamp og rundede en flot sæson af, hvor en trup med kun 15 drenge relativt sikkert spillede sig til en plads i efterårets L2.

De to hold brugte de første minutter på at se hinanden an og spillet kom til at foregå meget over kanterne da begge hold stod tæt midt på banen.

Hornslet fik efterhånden det spilmæssige overtag og kom foran halvvejs i første halvleg på en ripost efter at Robert havde en flot redning helt oppe i det ene målhjørne. De kom også foran 2-0 efter et hjørnespark, hvor det hele endte i et gigantisk klumpspil.

Nede med 2-0 i pausen handlede det primært om at banke noget optimisme ind i flokken, og få noget mere fart i spillet.

Der var imidlertid ikke spillet mere end en håndfuld minutter af anden halvleg før Hornslet kom foran 3-0 efter endnu et indlæg. Det gjorde ondt og drengene skulle lige finde sig selv – og det gjorde de så.

Skarp aflevering op i banen til Bastian der vendte på en fantastisk førsteberøring og sikkert udplacerede Hornslets målmand. Alle ved hvad en enkelt reducering betyder og få minutter senere vandt Hjalte en løbeduel og afsluttede klogt i fjerneste hjørne 3-2.

Kampen var vendt på hovedet og det var pludselig langt sjovere at spille i den blå trøje. Vi spillede nu med to på toppen og Hornslet beholdte overraskende deres høje bagkæde, så vores stoppere pumpede flere gode bolde op i deres bagrum, som var guf for vores angribere. En af disse fik Bastian fat i, snørrede tre spillere på baglinjen og hamrede bolden i mål til 3-3. Vild jubel og fantastisk comeback.

På trods af chancer i begge ender så det ud til at vi skulle i forlænget spilletid, men vi dummede os til allersidst og gav Hornslet et frispark oppe ved eget felt, som vi endnu engang ikke fik skovlet væk og efter et par sekunder med panikagtige forsøg på at cleare bolden fik hjemmeholdet puffet bolden over stregen.

Sikke en spand vand at få i hovedet efter at have kæmpet sig tilbage i kampen på den måde. Spillerne var forståeligt dybt skuffede da kampen blev fløjtet af kort efter, men når skuffelsen har lagt sig er jeg sikker på at drengene vil mindes en flot sæson se frem mod nye udfordringer efter sommerferien.