Ærgerlig udflugt til Gistrup for U15-pigerne

image
RG
21. april 2022 kl. 09:18
Onsdag aften var de ellers flittige og dygtige U15 Liga 1 piger taget til Gistrup, men de var desværre ifølge Cheftræner David Jakobsen en skygge af sig selv, de kan dog glæde sig over at de inden kampen fik udleveret et meget flot nyt sæt personligt spillertøj.

Truppen til kampen bestod af:

Veronica, Lærke, Trolle, Ellen, Clara, Mia, Alberte, Amalie, Niko, Laura, Emma, Nanna, Silke, Liva.

En RIGTIG RIGTIG øv aften, hvor stort set ALLE pigerne spillede under niveau.
Vi var for langt fra i dueller, vi var ikke tilstede i flere perioder af kampen. Vi læste bolden og dens bane meget skidt. Vi ventede alt for tit på bolden og derfor kom modstanderen først.
Energien, fighten og viljen var der ikke. Vi snork sov næsten over hele linjen.

Vi starter dog bedst og kunne have været foran, men Gistrup fører hele 3-0 ved pausen, det sidste mål på et hjørne hvor Trolle var uheldig at cleare bolden i eget net.
Veronica gjorde i dag hvad hun kunne og tilmed en dårlig fod, som besværlig gjorde hendes fremløb og udspark.
De to andre mål de får, er på omstilling og diagonale pasninger, hvor de kommer i løb i ryggen på os, hvor vi snork sover.
Vi havde heller ikke heldet i nogle chance tilfælde, vi kunne sagtens have scoret et par mål i første halvleg.

Vi starter igen bedst efter pausen, men alligevel får Gistrup scoret til 4-0, igen på en diagonal bold fra den ene midt/kant, hvor de igen løber i ryggen på os og igen scorer, denne ‘finte’ laver de hele 3 gange og giver alle mål.
Vi kommer fortjent på 4-1 ved Laura som fortjent scorer efter Emma spillede hende fri i feltet.

Vi kommer yderligere på 4-2 denne gang ved en i aften hårdt kæmpende Emma, der endelig fik scoret efter en god aktion og stikning fra Liva som sender Emma mod forsvaret og hun får endelig bolden med forbi og kan flot score.
Nu var der spænding om resultatet med små 15 min. tilbage.
Men desværre kom den der ‘finte’ igen fra Gistrup og 5-2.
Vi satser hele butikken og kommer også på 5-3 igen ved Laura som scorer efter et fint hjørnespark fra Emma.

Et pres i de sidste minutter, men tiden er desværre løbet fra os og vi kan ikke afværge et nederlag her til aften.
Set over hele kampen, var det en fuldt fortjent sejr til Gistrup som i dag var dygtige og utrolig kyniske imod et form svagt og ikke særligt fysisk, samt sløvt spillende SIF-hold, der om ikke andet kan trøste sig med at pigerne rejste sig i anden halvleg og vandt denne.
Men hvis ikke der bliver steppet op i resten af sæsonen, kommer vi ikke til mange point.
Vi skal tilbage på sporet som mod Fyrkat Q i sæson premieren, så skal vi nok få erobret en masse point.

Men selvom aftenens resultat og performance var trist, så var der da glæde fra pigerne over at de om eftermiddagen havde modtaget noget af deres  bestilte spillertøj og træningstøj.