Menu

Støvring IF Fodbolds cafeteria drives fra 1/9 igen af klubben

image
RG
31. august 2021 kl. 11:08
Støvring IF Fodbold har pr. 1. september besluttet at drive klubhuset cafeteria med egne kræfter.

I forbindelse med at SIF igen driver cafeteriet udtaler SIF-formand Søren Bjerregaard Pedersen:
- Vi har et ønske om at skabe mere klubliv og kommer i denne forbindelse med en del nye tiltag med dette formål. Derfor er det logisk for os at drive cafeteriet selv de kommende år, om end vi træffer beslutningen lidt tidligere end først planlagt.

Cafeteria-driften vil blive koordineret af Kim Lyngberg, som netop starter nogle få timer fra den kommende uge efter sin skade i foråret, med hjælp fra frivillige kræfter. Netop de frivillige kræfter vil også blive en vigtig del af cafeteriets muligheder i fremtiden.

- Vi ønsker at have åbent så meget som muligt, da det skaber meget liv omkring kampe og træning. Dette kræver dog at frivillige kræfter engageres, hvilket vi vil gå i gang med allerede fra den kommende uge. Ligeledes vil jeg gerne opfordre alle til at købe en kop kaffe eller mad i cafeteriet når det er åbent – på den måde sikrer vi at det kan være åbent så tit som muligt, forklarer Søren Bjerregaard Pedersen.

Jens Foged, som har forpagtet cafeteriet siden januar 2020 stopper således, men Jens og SIF samarbejder fortsat om at kunne levere mad til arrangementer og møder.
- Jens har været forpagter i en forfærdelig tid med corona hængende over hovedet. Jeg vil gerne takke Jens for et godt og konstruktivt samarbejde og er glad for at vi fortsat kan få leveret mad fra Jens i det nye setup, udtaler Søren Bjerregaard Pedersen.

Cafeteriet er nu blevet klargjort og holder åbent igen som planmæssigt fra og med i dag tirsdag d. 31/8.

For spørgsmål – eller for at melde sig som mulig frivillig – kan cafeteriet fremadrettet kontaktes på cafeteriet@siffodbold.dk. Det er ligeledes denne mail som skal bruges til at arrangere fællesspisninger til de enkelte afdelinger.