Menu

SIF udnævnt til årets partnerklub

image Her ses U9-pigerne med det synlige bevis på hæderen, nemlig en check på kr. 25.000,- til køb af sportsudstyr hos Macron
RG
04. oktober 2021 kl. 10:21
Blandt de i alt 118 partnerklubber, fik SIF i går overrakt prisen som årets partnerklub, i forbindelse med superligakampen AaB - SønderjyskE.
Sammen med Gug Boldklub og Dronninglund IF, blev Støvring IF Fodbold for to uger siden nomineret til titlen som årets partnerklub.

I går blev sløret så løftet for hvem af de nominerede der løb med prisen, og det blev SIF.
Unægtelig en stolt dag at være SIF´er, specielt med de kriterier, der ligger til grund for prisen, den gives nemlig til en klub der:
• Har positive medlemstal
• Højt aktivitetsniveau både på og udenfor banen
• Engagerede frivillige, der bidrager til et styrket fællesskab i klubben
Alle tre parametre hvor SIF gør sig positivt bemærket.

SIF havde hele 211 spillere og trænere tilmeldt til partnerklubdag i går på Aalborg Stadion, og på vegne af dem modtog en stolt sportschef Rasmus Gissel prisen:
- Det er med stor stolthed at jeg på vegne af alle vores trænere og spillere kan modtage en så flot hæder. Det er altid rart når andre også ser at det går godt, og det gør det i SIF i øjeblikket.
- Vi har en helt imponerende stor og fantastisk skare af frivillige trænere, der skaber nogle gode og trygge trænings og læringsmiljøer for specielt vores børne og ungdomsspillere og en pris som den vi får her, er et synligt bevis på netop det, og et fortjent skulderklap til alle vores trænere og medlemmer.
Se her en video fra SIF-TV, med reaktioner og lidt fra prisoverrækkelsen.
Her kan du se nomineringsvideoen, lavet af AaB-TV: