Menu

Vellykket træningslejr for senior-afdelingen

image
MB
19. marts 2024 kl. 15:37

Træningslejr for seniorafdelingen.

Sidste weekend blev for klubbens seniorafdeling, tilbragt på træningslejr på Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. Her var 40 spillere og trænere fra herresenior og damesenior afsted på en træningslejr, hvor der både var rig mulighed for at få finpudset kampformen, samt socialt samvær på tværs af hold og køn.

Alle fik benyttet lejligheden til at spille træningskampe, og få nogle gode kampminutter inden sæsonstarten med hastige skridt nærmer sig. Damesenior spillede en god træningskamp mod LKB Gistrup, med en hjælpende hånd fra en håndfuld U17-piger, som havde taget turen til Fjerritslev. Både herrernes Serie 2 og Serie 3 hold spillede mod Suldrup IK Frem.

Efter en dag fyldt med træningskampe, blev lørdag aften dedikeret til hygge og socialt samvær. Trænergruppen havde forberedt et festligt indslag, hvor vinderholdet bestående af Aksel, Kasper, Malthe, Anders og Cecilia fortjent modtog pokalen. Herudover havde en gruppe udvalgte spillere også planlagt underholdning, hvor Jeppe løb afsted med titlen som aftenens vinder.

Der skal på vegne af hele seniorafdelingen lyde en stor tak til bestyrelsen for deres tilskud, der gjorde det muligt for os at arrangere denne træningslejr. Det var virkelig et skridt i den rigtige retning, og forhåbentligt var det med til at genstarte en tradition i klubbens seniorafdelingen. En tur som udover det fodboldmæssige også er med til at styrke vores seniorafdeling og dens fællesskab.

 

 

 

Luk