Storsejr til kvindesenior

image Her ses kvindeseniorerne i færd med - i fælles flok - at lukke luften ud af hoppeborgen efter REMA 1000 Matchday
RG
13. september 2022 kl. 09:13
Det var et nervøst kvindeseniorhold, der var mødt ind til taktikmødet forud for lørdagens opgør mod Randers Q. Nervøsiteten skyldes nu ikke modstanderne, men udsigten til et fælles indløb til musik foran det til dagen store fremmøde i forbindelse med REMA 1000 Matchday.

Der var dog ikke antydningen af nervøsitet at spore, da først den formelle del var overstået og kampen blev sat i gang. Selvom Randers Q viste højt engagement og egentlig havde mere kvalitet end vi mødte i vore forrige kamp i Hadsund, så kom der hurtigt gang i måltavlen. Vores topscorer Nikoline Andersen fulgte op på sit hattrick fra Hadsund-kampen med at sætte vores to første scoringer ind i det første kvarter. Og vi lod os ikke nøje med det - yderligere 3 mål i første halvleg af henholdsvis Maiken Henriksen, Emma Bøgedal og Laura Schmidt sendte os til pause med en 5-0 føring.

Det betød dog ikke at vi bare ville spille bolden rundt og slappe af i 2. halvleg. Nej, der blev fortsat i ufortrødent tempo og målene til 6-0 og 7-0 blev sat ind af Emma Bøgedal og Nikoline Andersen. Derefter blev vi ofre for vores manglende erfaring og evnen til at holde hovedet helt koldt når modstanderne spiller hårdere end mange af vores helt unge spillere har oplevet i ungdomsrækkerne. Det kostede desværre en udvisning, og vi skulle lige bruge nogle minutter på at finde os selv igen med kun 10 spillere resten af kampen. Det holdt os dog ikke fra at fortsætte festen og med yderligere to mål af Emilia Liebach og Nikoline Andersen (straffespark) fik tilskuerne god underholdning at slutte dagen af med. Synd for de tilskuere som valgte at forlade stadion inden kampen var slut – og mon ikke de bliver kampen ud næste gang….

Emma Bøgedal tog fidusen med 6 stemmer – men der skal lyde stor ros til hele holdet som holdt de aftaler, vi havde indgået inden kampen. Masser af fine opspil fra målmand og kæde og gode løb i bredde og dybde åbnede modstanderne helt op, mens vores fejlmargin i indgreb og afleveringer var minimeret på dagen. En rigtig god kamp.