Menu

SIF og Calle Facius forlænger samarbejdet

image Calle Facius og sportschef Rasmus Gissel da parterne lavede aftale i juli 2019
RG
03. november 2020 kl. 14:52
Ovenpå et turbulent 2020, håber både SIF og Calle Facius på et mere roligt 2021, hvor der forhåbentlig kan arbejdes mere målrettet med det fodboldmæssige end sundhedssituationen tillod det i 2020.

2020 har på alle måder været et mærkværdigt år. Sundhedssituationen har i flere omgange spændt ben for fodbolden, hvor der i foråret var tale om en decideret nedlukning af turneringen.
I efteråret 2020, måtte herreseniorafdelingen i isolation over flere omgange og det målrettede arbejde omkring spillestil og meget andet blev delvist spoleret og dels isolationerne samt den efterfølgende kamppukkel.
Det hele endte med at turneringen blev stoppet før tid og førsteholdet hos herrerne skal også efter nytår spille serie 1, som har været status siden sommeren 2019.
SIF og Calle Facius har indgået aftale om forlængelse af samarbejdet og det er begge parters håb, at 2021 mere kommer til at stå i fodboldens end virussens tegn.

Calle Facius er forståeligt rigtig glad for forlængelsen og ser her frem mod 2021:
- Jeg glæder mig til at vi - forhåbentlig - får et normalt forløb i 2021. Både forår og efterår i 2020, var lidt bøvlet, idet vi både havde truppen i isolation, meget lang kamppause og ikke mindst et vildt slutprogram med 8 kampe på 24 dage.
Derfor håber jeg at 2021 bliver mere normalt og at vi kan arbejde målrettet med tingene igennem opstarten og selvfølgelig også turneringen.
Jeg synes vi har en spændende gruppe, som jeg er rigtig glad for at arbejde sammen med, så da vi snakkede om muligheden for at fortsætte, synes jeg ikke det var svært at vælge. Samtidig er der en del spændende U19-spillere godt på vej, som gør at jeg er fuld af fortrøstning frem mod de kommende år."

Fra SIF´s side er der ligeledes både glæde og optimisme og sportschef Rasmus Gissel ser gode perspektiver i samarbejdet:
- Jeg er rigtig glad for at vi kan fortsætte samarbejdet med Calle. Hele 2020, har været et turbulent år, også hvad fodbolden angår, og man kan roligt fastslå at Calle og hans team ikke har haft optimale betingelser.
Betingelserne til trods synes jeg der er blevet arbejdet rigtig godt med tingene og selvom man resultatmæssigt havde et svært efterår, så var motivationen og troen på projektet intakt, og det fortæller mig at det er helt rigtigt at vi nu får arbejdsro i gruppen og kan arbejde solidt videre med tingene.
Der er blevet arbejdet rigtig godt siden Calle startede i sommeren 2019, og i det halvandet år der nu er gået, synes jeg tingene ser rigtig godt ud, også med tanke på at der både er en god gruppe nu, og gode spillere på vej fra U19.
Jeg ser gerne at samarbejdet bliver endnu længere end det halve år, som vi i første omgang har forlænget med, men den nuværende situation med Covid-19, gør at vi ikke ved hvor fodbolden er om et halvt år og hvilken forårssæson der bliver, så vi tager én halvsæson ad gangen lige nu.