RG
29. august 2022 kl. 11:34
Turneringen er efter en kampudsættelse endeligt godt i gang.

Morten Henriksen og Bjarne "Buster" samler her op, på de to første runder i efterårsturneringen:

Første kamp i sidste weekend bød på 4 debutanter i truppen - Karina Kragh, Marie Lassen, Cecilie Randrup og Marie Andersen. De to sidstnævnte satte vores scoringer ind i 3-2 nederlaget til Kvik/Aalestrup, mens Marie Lassen tog sig af fidusen (delt med Victoria Sommer) og Karina har indtaget posten som førstemålmand.
Uden at gå i detaljer med kampens forløb er det ingen hemmelighed, at vi følte at vi havde fortjent mere rent resultatmæssigt, da vi leverede en fin og godkendt indsats over hele linjen. Vi måtte i sidste ende bare sande, at vi savnede den sidste skarphed i (især) vores afslutninger.

I går søndag 28. august skulle vi så have fulgt op på premierens gode spil, og så gerne få det krydret med en sejr og 3 point hjemme mod Hersom/Bjerregrav. Og det fik vi - i overlegen stil. 4-1 sejren var faktisk alt for lille, da vi vadede i chancer - og endda tillod os at brænde spillets største chance, et straffespark. En kombination af nogle uskarpe afslutninger, og så en meget velspillende udemålmand holdt os fra hvad der ellers ville have været en fortjent storsejr. Vores mål blev sat ind af Marie Andersen og Laura Schmidt i 1. halvleg, mens Victoria Sommer og Maiken Henriksen scorede i 2. halvleg. Udeholdet fik lidt ud af ingenting reduceret til 4-1 inden kampen døde lidt mod slutningen.

En holdindsats af de helt store hvor stemmerne til fidusen blev fordelt ud på mange. Flest fik Laura Schmidt og Sarah Sørensen med 3 hver, men alle leverede godt. Bemærk i øvrigt, at gennemsnitsalderen i truppen til søndagens kamp var lige over 18 et halvt år.