Menu

Remis i sidste sekund

image
RG
24. oktober 2020 kl. 18:41
Det lignede en sejr til SIF´s herrer i serie 1, men to et halvt minut inde i overtiden, fik Nordvestmors udlignet til 2-2.

Det der burde have været en langt større føring end 2-1, da kampen gik ind i dommerens overtid, blev konverteret til 2-2, da Nordvestmors fik udlignet to et halvt minut inde i dommerens overtid.
SIF var ellers toneangivende hele kampen og havde op mod 6-7 åbne målchancer udover de 2 scoringer som det blev til.
Chancerne blev desværre alle misbrugt, hvilket gjorde at kampen aldrig var lukket, og Nordvestmors udlignede til både 1-1 og 2-2, hvilket ret beset ikke burde have været muligt. Allerede ved 1-1 udligningen burde SIF have ført med minimum 2-3 mål, men sådan skulle det ikke være denne lørdag på kunstgræsbanen i Støvring.
Alt håb er dog ikke ude. Hvis Nibe i morgen søndag taber, så er SIF sikret en playoffkamp, hvis det bliver til sejre i de sidste 2 kampe mod Helsted og Skalborg.
Skulle Nibe ikke tabe i morgen, men samtidig besejre KFUM i sidste kamp kan SIF stadig nå en playoffplads med 2 sejre.
Hele det regnestykke er dog sat på pause, indtil DBU Jylland har forelagt klubberne hvordan turneringerne skal afgøres eller nulstilles ovenpå den nye Corona-lukning, der starter på mandag, hvilket blandt andet medfører at seniorturneringerne stopper.
Hele det scenarie vides endnu ikke hvordan det ender, så spekulationerne lader vi ligge.

Cheftræner Calle Facius var enormt skuffet efter kampen, for en sejr, havde spillet mange kort over på SIF´s egne hænder.
- Vi er simpelthen ikke gode nok når kampene skal afgøres. Det her er jo en kamp vi på en normal dag vinder med 5-6 mål, men med den modgang vi er inde i, så er både måden det sker på og det at det sker, ganske symptomatisk.
- Jeg synes vi på mange måder spiller en fornuftig kamp. Det var til at se på tempoet at vi har spillet rigtig mange kampe på kort tid, men ikke desto mindre formåede vi at dominere faktisk fra start til slut og derfor er det selvfølgelig enormt skuffende.
- Så længe alt håb ikke er ude så vil vi slås til sidste blodsdråbe for at holde os oppe. Så må vi se hvilket udspil der kommer fra DBU, i forhold til at slutte turneringen.
- Med hele det scenarie vi har været igennem i efteråret vil jeg mene en nulstilling vil være det mest fair, men det er jo i første omgang ikke os der bestemmer.

Seniorturneringen stopper fra og med på mandag. Vi informerer her på siden når der er noget at berette.