Premieresejr til serie 3

image
RG
04. april 2021 kl. 12:08
En udebanekamp mod lokalrivalerne fra Skørping lyder umiddelbart som den værst tænkelige opgave i en sæsonpremiere. Ikke desto mindre fik serie 3 herrerne den bedst tænkelige sæsonpremiere idet de drog fra nabobyen med en 4-1 sejr.

Efter at have prøvet forskellige opstillinger i træningskampene, stillede serie 3 op i en 4-4-3 opstilling til sæsonpremieren mod Skørping.
Den blev dog hurtigt ændret til 4-4-2, da det hurtigt stod klart at SIF-folkene i front, var hurtige end Skørping-forsvarerne.
Den ændring gav pote da Magnus Åskar bragte SIF på 1-0. Skørping fik dog udlignet 10 minutter senere på straffespark.

SIF fik også straffespark 5 minutter senere begået mod Mike Long, et straffespark som Mathias "Ged" Rasmussen sikkert eksekverede.
Daniel Jensen gjorde det til 3-1 to minutter før pausen, på en sand perle af en helflugter på flot oplæg af Jeppe Linnerup.
I slutminutterne af anden halvleg fik SIF et straffe mere som Magnus Åskar scorede sikkert på, til slutfacit 4-1.
Derfor var cheftræner Kim Lyngberg en tilfreds mand efter sæsonpremieren:
- Det var ikke alt der var lige godt, men det ville også være mærkeligt, for dels var det første kamp om point og dels har optakten var rekordkort.
- På den baggrund er jeg også rigtig godt tilfreds med både sejr og indsats. Sejren er helt fortjent, og jeg synes der er mange fine indsatser rundt omkring på banen.