RG
11. maj 2022 kl. 09:27
Lørdag d. 7/5 dannede Støvring Stadion rammerne om lokal- og topopgøret mellem førsteholdene fra Støvring IF og Svenstrup-Godthåb IF.

Begge hold var kommet igennem de første 6 runder af forårsturneringen i serie 3 med maksimumpoint, så forventningerne til et spændende opgør var i vente.

Kulissen var virkelig i top: Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, der var kolde fadøl, pølser på grillen og hoppeborgen var fundet frem til de yngste tilskuere. Ydermere var der stadionspeaker med præsentation af spillernes navne, samt kampprogram til de fremmødte. I pausen blev trukket lod om en kurv fra den lokale Menu, den heldige vinder var den tidligere førsteholdstræner Calle Facius.

Svenstrup-Godthåb IF started klart bedst og var aggressive i deres presspil, samtidig med at deres fart voldte Støvring Spillerne problemerne. Støvring kunne ikke få deres vanlige kombinationsspil til at fungere og spillet virkede i det hele taget noget forkrampet. Efter 27 minutter kom Svenstrup-Godthåb IF foran 1-0 efter nogle tilfældigheder inde i feltet, scoringen opstod i en situation, hvor der lugtede fælt af offside, men fuldt fortjent efter spil og chancer. Et gul kort til Nicolaj Hvilsom og dermed yderligere pres fra udeholdet, gjorde at Støvring i første omgang kunne glæde sig over at der kun stod 1-0 til gæsterne da første halvleg blev fløjtet af.

I pausen forsøgte Støvring, at ændre på slagets gang ved at foretage nogle taktiske justeringer. Det var dog udeholdet, som kom bedst i gang efter pausen. 10 minutter inde i halvlegen, scorede Svenstrup-Godthåb IF deres andet mål, efter Støvring-holdet tog en blunder og ikke kom på plads efter en dødbold. Her forinden var hjemmeholdet blevet advaret og kun en storspillende Oliver Søby Christensen i Støvringmålet, gjorde at Støvring stadig var med i opgøret. Kort efter 2-0 scoringen modtog Nicolaj Hvilsom sit andet gule kort og dermed rødt. Det blev derfor nogle hårde minutter for hjemmeholdet. Da Støvring igen blev fuldtallige, blev de gradvist farligere og et par store chancer opstod til hjemmeholdet. med 5 minutter tilbage af opgøret, headede indskiftede Mads Dahl flot bolden i mål til 2-1. Det betød et massivt pres af Støvring-holdet, men udligningen udeblev.

“Vi havde forberedt os godt på dagens modstander, men de virkede bare langt mere klar da kampen blev fløjtet op. Det er selvfølgelig super ærgerligt, at vi skal så langt hen i kampen, inden vi vågner op. Vi kunne slet ikke få vores spil til at fungere i dag og måtte ændre på vores koncept i pausen, hvilket gav lidt chancer til sidst i opgøret, men det rakte desværre ikke i dag. Der er ikke mange som rammer deres vanlige niveau i dag, med undtagelse af  storspillende Oliver Søby Christensen og målscorer Mads Dahl.

Vi har en kamp allerede på torsdag, som vi nu skal have fokus på og så må vi ellers tage en kamp af gangen herfra” slutter en skuffet Uffe Agerbo, cheftræner for herrernes serie 3.