Perfekt start for både første og andetholdet hos herrerne

image Begge herrehold kom godt fra start (arkivfoto)
RG
28. marts 2022 kl. 08:58
Der var fuldt pointudbytte da herrernes første og andethold sparkede turneringen i går på udebane mod hhv. Farsø/Ullits IK og Vindblæs Boldklub. Med sejre på 3-0 og 11-0, kan man ikke ønske ret meget mere på første turneringsdag.

Kontrol i Farsø

Søndag d.27/3 skulle Støvrings førstehold i serie 3 forsøge at hente 3 point på udebane mod Farsø/Ullits IK. Kampen blev afviklet på Farsøs kunststofbane.

Kampen blev en noget rodet affære i 1. halvleg, hvor Farsø/Ullits IK havde fordel af den kraftige medvind. Farsø/Ullits IK forsøgte flere gange at slå lange bolde i dybden, dog uden det på noget tidspunkt blev rigtig farligt. Støvring var bedst på bolden og producerede flere store chancer efter flere flotte gennemspillede angreb, men skarpheden manglede i flere situationer, hvor Farsø/Ullits keeper var et  levende plankeværk. Efter 36 minutters spil lykkedes det endelig Støvring at få bolden i nettet. Mike Hansen spillede en god bold op i dybden til Ulrik Kjærgaard, som tog et par gode træk ind i banen inden han på flotteste vis sparkede bolden op i modsatte hjørne fra kanten af feltet til 1-0. Det blev ikke til flere scoringer i første halvleg på trods af yderligere et par gode tilbud.

2. Halvleg blev en ensidig affære, hvor der stod Støvring på det meste af opgøret. Støvring spillerne var meget på bolden og fortsatte med at producere chancer. Farsø/Ullits IKs spillere virkede mere og mere trætte som minutterne gik. De fik sjældent sammensat ret mange pasninger inden Støvring spillerne erobrede bolden igen. Det gjorde at flere af Farsø/Ullits spillerne blev frustrerede og kom for sent i mange af duellerne. Efter 63 minutters spil udbyggede Simon Ø. Foldager føringen, efter en flot scoring fra kanten af feltet. 5 minutter senere blev Støvring reduceret til 10 mand, efter Nicolaj Hvilsom måtte indkassere et gult kort. 3 minutter før slutfløjtet blev Simon Ø. Foldager Andersen dobbelt målskytte. Kasper Bøgh laver et perfekt indlæg, som Simon sikkert header i mål til kampens slutresultat 3-0.

Cheftræner Uffe Agerbo, var forståeligt rigtig godt tilfreds efter kampen:
- Sæsonpremieren er jo altid speciel og noget vi alle har glædet os til gennem hele opstarten. Det er jo altid dejligt at komme godt fra start i turneringen med 3 point på kontoen.

- Jeg er super fint tilfreds med spillernes indsats i dag, hvor vi til tider spiller en rigtig god gang fodbold. Den sidste tredjedel af opgøret, synes jeg at vi høster frugten af de mange træningsaftener - fysisk virker vi ovenpå. Jeg glæder mig over at vi holder nullet, hvilket var et delmål i sig selv. Derudover er det glædeligt, at vi producerer så mange målchancer i opgøret. Eneste malurt i bægeret er, at vi ikke får lukket kampen noget tidligere og laver 4-5 mål mere, slutter cheftræner Uffe Agerbo.

Målfest i Vindblæs

For andetholdets vedkommende bød sæsonpremieren på en udebanekamp i Vindblæs. En på forhånd lidt ukendt faktor, men trods vanskelige vilkår i form af en forårsknoldet bane, tog det ikke SIF lang tid at sætte sig totalt på spillet og med en sejr på hele 11-0, var der ikke meget tvivl om udfaldet.

Træner Casper Østergaard glæder sig til næste kamp på en mere jævn bane:
- Det var en MEGET vanskelig bane, og derfor er jeg da også bare ekstra tilfreds med både den indsats og det resultat vi fik med os hjem. Det blev jo lidt af en målfest hvor Anton nettede 2 gange og tilmed lægger op til 4 andre.
Åskar laver 3 mål, Mads Rugren 2 og Daniel, Michael "MikMak" og Jeppe hvert 1, så vi får også en masse spillere på både scorings og assisttavlen, og det er virkelig lækkert at få mange godt igang.

Lørdag d.2/4 spiller begge herreseniorhold hjemme. Andetholdet starter kl. 12.00 mod St. Restrup og herefter tager førsteholdet imod Doense/Vebbestrup kl. 14.00 på kunststofbanen.