Menu

Overliggeren i vejen for point

image
RG
21. oktober 2020 kl. 09:18
Et forsøg på overliggeren i sidste minut, og en stor hovedstødschance i sidste sekund af overtiden, bød den hektiske slutfase på, da herrernes serie 1 i går aftes gæstede Aalborg KFUM

Desværre blev ingen af delene omsat til mål, og dermed blev det til et ærgerligt nederlag på 2-1 for SIF. Det fjerde ét-måls nederlag i denne sæson, og et glimrende billede på en sæson, hvor det i den grad er stolpe ud for SIF.
KFUM startede kampen bedst og kom i løbet af de første 20 minutter på 2-0. SIF fik dog svaret godt igen og da Kasper Bøgh efter 35 minutter reducerede til 2-1, stod der SIF på det meste af resten af kampen.
Uden at det var prangende fik SIF lagt et godt tryk på KFUM og mindst det ene point havde ingenlunde været unfair, men sådan skulle det ikke være.

Cheftræner Calle Facius var naturligvis både ærgerlig og skuffet efter kampen:
- Det blev jo desværre et slags dejavu til de foregående kampe. Specielt forsøget på overliggeren i sidste minut indrammer vores efterår ganske godt, på den måde at forstå, at vi gør mange gode ting, men i begge felter mangler vi den sidste skarphed.
- Vi har jo netop ikke været nedspillet. Kun i Løgstør havde vi en offday, men samtlige de 10 andre kampe, er kampe vi har haft muligheder for at vinde. Derfor er det virkelig bittert, at det skal blive sådan en kamp igen, hvor det kun er lige ved og næsten.
- Efter KFUM´s gode start synes jeg det siger en masse godt om vores moral på holdet at vi formår at svare så godt igen. Det er jeg tilfreds med, jeg havde dog gerne set at vi havde været endnu bedre på bolden og skabt flere chancer.
- Nu skal vi vinde de sidste 3 kampe for ikke at rykke ned. Det bliver svært men vi giver ikke op. Vi spiller chancen, nøjagtig som vi har gjort i de foregående kampe.