Menu

Ny cheftræner til kvinderne

image Den nye cheftræner for kvinderne Keld Skov Pedersen og sportschef Rasmus Gissel
RG
25. november 2020 kl. 17:30
Det har stået klart siden efterårssæsonens afslutning at der til den kommende sæson skal ny mand på komandobroen for kvindernes nyoprykkede Kvindeserie Vest hold. Efter en grundig rekrutteringsfase er den mand nu fundet.

Ny mand i cheftrænerstolen bliver 53-årige Keld Skov Pedersen, der har hele 36 års trænererfaring i rygsækken, fordelt på både ungdom, senior, kvinder og herrer.

Om posten som cheftræner for SIF kvinder siger Keld Skov Pedersen
- Jeg glæder mig rigtig meget til den her udfordring. Det er min klare fornemmelse at klubben og jeg står et godt sted i forhold til hinanden og at vi i fællesskab kan bygge videre og videreudvikle på det flotte stykke arbejde der er blevet gjort i løbet af de sidste 3-4 år.
- Det er min ambition at vi får gjort fundamentet for fremtidens kvinde og pigefodbold i Støvring IF, endnu stærkere og derfor vil jeg udover selvfølgelig at have fokus på vores resultater, også have et stort fokus på træningskulturen.
- Det er træningskulturen der skal danne grobund for resultaterne i kampene og derfor er det et rigtig vigtigt punkt, hvor vi både skal være dygtige og også gerne blive så mange at vi kan få yderligere et hold på sigt.
- Samtidig anser jeg det for at være utrolig vigtigt at vi får lavet en god integration af de meget dygtige U18-piger der har leveret et rigtig flot efterår i år. De er jo U18 et stykke tid endnu, men jeg håber vi kan få lavet en god og glidende overgang til seniorfodbolden, når tiden nærmer sig, således fødekæden strækker sig helt fra vores kvindehold og ned til U7 pigerne.
- Jeg har allerede fået et rigtig godt indtryk af klubben og glæder mig rigtig meget til vi skal i gang, når træningen frem mod den nye sæson starter, med standerhejsningen d. 30. januar.

Sportschef Rasmus Gissel, ser ansættelsen som Keld Skov Pedersen som et scoop og et skridt i den helt rigtige retning.
- Jeg er enormt begejstret for at det er lykkedes at få tilknyttet Keld til det her job. Vi er et sted hvor vi efter en rejse fra serie 2 til Kvindeserie Vest, har behov for stabilitet og til at få viderebygget på det fundament der er lagt, et fundament der skal kunne bære i mange år fremover.
- Til det job er jeg helt sikker på at Keld er den helt rigtige mand og han har fra rekrutteringsfasens start stået øverst på vores ønskeliste.
- Vi er rigtig spændte på den sæson der venter i Kvindeserie Vest og på hvilke udfordringer der ligger og venter og jeg er sikker på at Keld med sin erfaring og gode overblik kan navigere os sikkert igennem, det der helt sikkert bliver et hektisk forår.
- Jeg glæder mig til at støtte Keld i arbejdet med træningskulturen og integrationen af de spillere der lige nu er i vores ældste ungdomsrækker.
- Vi har lige nu en unik mulighed for at udbygge kvinde og pigefodbolden i Støvring IF og med ansættelsen af Keld er vi kommet endnu et kæmpe skridt på den vej.