Hæder og straffespark

image SIF-anfører Katja Quist Kristensen modtog både hæder og blomster inden kampen
RG
17. september 2020 kl. 15:27
SIF´s kvinder mødte i går Billund i pokalturneringen. Inden kampen blev SIF-spillerne hædret for sidste sæsons meritter. Selve kampen endte med den mest dramatiske afslutninger af alle

I sidste sæsons landspokalturnering for kvinder, var SIF, det seriehold der nåede længst. Team Thy Q blev endestationen dengang. For det modtog holdet i går hæder, da DBU´s udsendte både havde blomster med, og en pengepræmie i form af kr. 10.000,-
Dermed en storslået optakt til hvad der skulle blive endnu et pokaldrama da Billund var på besøg. De midtjyske kvinder fra Lego-byen frister til daglig en tilværelse i Jyllandsserien, nøjagtig som SIF og de to hold stod da også enormt godt til hinanden.
Holdene skiftedes til at have gode perioder og slutfacit på 0-0 efter både ordinær og forlænget spilletid var ingenlunde unaturligt, om end der var chancer til mål i begge ender.
I den altid dramatiske straffesparkskonkurrence var gæsterne skarpest og vandt 2-4. Dermed et exit i pokalturneringen for SIF-pigerne i denne omgang.

Cheftræner Jan "Krølle" Nielsen var da også positiv trods resultatet:
- Jeg synes det var en rigtig god kamp mellem to gode hold, der stod godt til hinanden. Vi var bedst i første halvleg, men efterhånden som kampen blev ældre kunne man godt mærke at vores kræfter blev færre og færre. Det er ikke unaturligt da vi har haft 4 kampe på 8 dage nu.
Det er selvfølgelig ærgerligt at ryge ud, men Billund var en god modstander som det ikke er en skam at tabe til. Vi kunne såmænd lige så godt have vundet. Vi havde chancerne ligesom dem, og i straffe kan alt jo ske.
- Nu venter der 10 dages kamppause inden vi skal i ilden igen, så jeg glæder mig til at komme på træningsbanen og få gjort os helt klar til sidste halvdel af turneringen.