Foreløbig 1. plads til Kvinder serie 2

image
RG
31. august 2021 kl. 11:22
Med oprykningen af et stort kuld unge spillere fra forårets U18 og U16 hold har der været basis for yderligere et seniorhold på kvindesiden. Holdet er placeret i serie 2 og har vist sig at være et godt bud på et af topholdene i rækken.

Det på trods af, at ældste spillere i kamp indtil nu har været 18 år og at kun de færreste forud for denne sæson havde prøvet kræfter med 2 x 45 minutter. Forskellen var tydeligst i holdets 1. kamp ude mod Veddum, hvor modstanderne rullede barnevogne ud af omklædningsrummet og hvor gennem rutinerede spillere kunne kontrollere deres unge spillere, mens vi mere havde ungdommens vildskab og gå-på-mod.

Rutinen sejrede, men vi havde stor ære af kampen (læs: fortjent det ene point) – og Veddum er et af de hold vi skal holde et skarpt øje med i toppen af rækken. Kampens spiller i den kamp var Emma Bøgedal med 4 stemmer, mens scoringer blev sat ind af Mille og Cecilia.

Dernæst fik vi 3 point uden kamp, da Svenstrup ikke kunne stille hold. Pointene er fine nok, men det var forventeligt en kamp hvor der skulle tankes selvtillid til angrebsspillet.

Og i netop overståede weekend stod det sidste forventede top-3 hold på modsatte banehalvdel. Rosendal havde vundet deres første 2 opgør i rækken – men har ikke spillere nok at kunne spille 11-mands. Og så længe vi spiller i serie 2 må vi desværre acceptere, at 9-mands spillet kan blive aktuelt. Det giver os så en ekstra grund til at kæmpe for en oprykning.

Rosendal har i lighed med Støvring et ungt hold – og kombineret med den gode plads på banen når det er 9-mands, blev det knap så taktisk og en kamp, hvor intensiteten var højere end det polerede fodboldspil.

Vi fik dog overtaget efter en scoring 10. minut ved Mille Foldager Sørensen. Vi kom frem til en god chance, hvor afslutningen lige manglede lidt snert. Men bedst som målmanden så ud til at have det hele under kontrol og kunne samle bolden op dukkede Mille op i sit høje tempo og prikkede bolden ind. Rosendal havde derefter deres del af spillet, men de blev sjældent rigtigt farlige. Dertil var vores defensiv for stærk – og vores to midt stoppere, Emma B. Sørensen og Jette Mølgaard delte også alle stemmerne og fidusen mellem sig med 7 stemmer hver efter kampen.

Vi fortsatte med at sidde på kampen efter pausen, og efter 65 minutter satte Laura Schmidt den afgørende kasse ind. Jette sendte god bold i dybden, og Laura løb fra hele forsvaret og i en 1 mod 1–situation svigter Laura ikke. En stille og rolig inderside og målmanden var chanceløs.

Stærk 2-0 sejr og foreløbigt på 1. pladsen. Tak til de mange fremmødte supportere, herunder også god repræsentation fra JS-holdet. Og til Hanne Andersen for billederne.